Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 21 November 2017

Tanda ingatan

Salam Selasa...

Pari pari yang sorang lagi dah balik malam tadi. Nanti 10 Disember naik balik untuk semester 2 insyaallah. Yang para para pulak tengah sebok menyiapkan projek. Memang tak de cuti panjanglah kot. Tahun depan dah start praktikal 8 bulan pulak. Tengah mencari tempat praktikal jugak tu.    

Buat  Geng Lipis yang dari semalam menunggu nunggu ucapan my lovely dovey King Kong, silalah rujuk balik entri Anniversary ni . Wah... mengalahkan nak sit final year exam pulak dah kena rujuk rujuk bagai ek hihi.....  

Terima kasih atas ucapan semalam weyh, mak doakan semoga jodoh korang jugak bahagia dan berkekalan hingga ke jannah. Mana yang belum bertemu jodoh tu moga Allah pertemukan jodoh yang baik hendaknya ye.  

                                    

Memangla orang selalu cakap.....'cukuplah ucapan dan doa sebagai tanda ingatan' ..... tapi sebenarnya jauh disudut hati kalau dapat hadiah di hari istimewa daripada orang yang istimewa, walaupun cuma sekuntum bunga ros, best jugaklah kan perasaan tu. Terasa meriahlah sikit hari Anniversary tu jadinya hihi..... Barulah rasa macam pengantin baru gitu. Pengantin baru kan banyak dapat hadiah! Hantaran tu hadiahlah kan...

Nak bagi cincin bertatahkan batu akik tak mampu, batu biasa sudahlah, asalkan ada batu haha...... 


25 comments:

  1. Ok lah tu mak..pak jilap tengok cincin je teringat kat mak

    ReplyDelete
  2. ok tu mak daripada takde..tengok cincin ingatkan mak, idok le ingat fazura pulak kikiki

    ReplyDelete
  3. Geng, cantik cincin pak jilap tu, awak tempah kat mana erkkkkk?

    Untung deme, berbalas2 hadiah.

    Anniversary kita berlalu pergi bak air lalu, tak ingatpun detik2 tu, ok apa, save bajet, ha3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli siap je geng, tak de maknanya nak tempah tempah.... kat Wah Chan, IOI mall yg hari tu kita 2 beranak makan mee tarik tu.
      Alaaaa tak bestnya, tak de upacara ucapan langsung ke?

      Delete
    2. Cantek cincin tu,pandai pilih utk suami...kenapa tak share iphone hadiah tu,nk gak tngk.
      Akak samalah dgn UA ,sejak awal kawen lgi xkisah pun anniversary.Ingat pun tidak tarikh agaknya....

      Delete
  4. Bestnya brtukar hadiah...sebagai tanda ingatan
    So sweet laa

    ReplyDelete
  5. Alahai sweetnya..
    Best bertukar tukar hadiah ni. Moga kasih sayang bertambah tambah erat lagi..

    ReplyDelete
  6. Happy your darling King Kong dengan cincin tu. Romantik lah you ni, Hainom!

    ReplyDelete
  7. Hadiah tu sebagai tanda ingatan kann Kak Nom..
    Bila tengok hadiah teringat tahun anniversary, simbolik gitu.. ;-)

    ReplyDelete
  8. Nasib baik PakJilap tak lupa beli hadiah. Bininya dah siap-siap belikan cincin berbatu gitu. Mahu meronggeng kalau tak dapat hadiah best daripada PakJilap.

    Tahun ni memang kompem eh takda belon, Mak? Ke ada party kat rumah tapi tak masuk lagi dalam blog ni?

    'Teruja' alahai Kak Ton nak membacanya tau ~_^

    ReplyDelete
  9. Cantik batu cincin tu nom..
    Pandai pilih..
    Tahu pulak size nya..
    So sweet..

    ReplyDelete
  10. Dpt adiah lg senyuman lebar kn hehe

    ReplyDelete
  11. pak jilap pun bkn main selfie sweet hahaha.. semoga bahagia dan berkekalan ditambah para2 dan pari2 😄😄😄

    ReplyDelete
  12. Tahniah!! semoga berkekelan hingga ke Jannah.
    Happy belated anniversary HOkjer eh! bolehkan belated.

    ReplyDelete
  13. Happy Anniversary, moga kekal ke jannah. :)

    https://hanysapek.blogspot.my/

    ReplyDelete
  14. Hebat ya tanda ingatan di jarinya

    ReplyDelete
  15. Lama menyepi ni mak, moga sihat2 hendaknya?

    ReplyDelete
  16. ok sangat hadiah mak tu. mesti pak jilap tidur senyum2 44 hari 44 malam. hihihi

    ReplyDelete
  17. Waah tunjuk2 cincin cam baru menikah pulak .. eh 😅

    ReplyDelete
  18. Betul mak..sy setuju..ingatan dan doa tu memang wajib..klu ada extra hadiah lg bagus. Romantik jugak mak hadiahkan pak jilap cincin batu.hahaha

    ReplyDelete