Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 14 December 2017

Semakin Menjauh


Salam Khamis ......

Semakin menjauh.....
Antara kau dan aku, antara aku dan mereka......

Duhai angin, bawaklah awan itu pergi,
Kerana aku ingin melihat sang pelangi.... Duhai pelangi, bisikkanlah rindu ku kepadanya, sebagai penawar sepi.....

Jauh, tak semestinya tak sayang, jauh, tak semestinya tak merindu....
Rasa sayang, rasa rindu masih menjadi peneman mimpi...

Cheewahhh......



Biasalah kawen kalau dah 22 tahun, duduk pun jauh jauh haha.....

Rindu nak baca entry korang weyh!






31 comments:

  1. meh jemput baca entry baru saya setelah sebulan tak update! hahahaha...

    ReplyDelete
  2. Jauh cuma dalam gambar je tu...hehehe

    ReplyDelete
  3. Suspen je tajuk...mana ada tu sekadar gambar je kan.
    Semakin lama kawen dah tentu kalau boleh nak berkepit sentiasa.

    ReplyDelete
  4. Adoi.. Drama betul tajuknya.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Jauh di mata dekat di hati.
    Semoga kekal bahagia selamanya.

    ReplyDelete
  6. Amboi mak...sekali muncul siap madah berhelah gitu...kalau dekat pun sudah rindu apatah lagi bila berjauhan...ecewahhh tetiba tunjuk gambar jauh2 ye,xpe mak bagi gambar sawit bersemut dgn pak jilap tu, I is like okeh tgk kemesraan mak ngn pak jilap tu

    ReplyDelete
  7. duk jauh2 tp mmg x blh berjauhan kan sis..hhehe..

    salam perkenalan yer sis..

    jemput singgan blog kite julsjulie80.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. walaupun duk jauh dlm gmbr tp dkt di hati kn...eh entry Rindu juga saya br update hehe....

    **wonda coffee yg teh tarik sedap....yg lain2 pn sedap tp mmg fav yg teh tarik hehe

    ReplyDelete
  9. eh silap kopi tarik bkn teh tarik hehe

    ReplyDelete
  10. Puitis sungguh puisi ko nom..
    pandai gak macam kak Paridah Ishak tu.

    Tu tak jauh sangat...
    Kalau jauh sorang kat M
    Sorang kat A tu hahahha

    ReplyDelete
  11. tajuk tu WIN sangat, lagi 30 tahun agak2nya berapa jauh pulak kak :D

    ReplyDelete
  12. dah 22 tahun dah fuhhhh dah level otai

    ReplyDelete
  13. akak cantikkkk...bagi tips agar rumahtangga bertahan sampai 22 tahun lamanya tu...plissss...

    ReplyDelete
  14. Kali ni jer gambar jauh2. jika tak bak merpati 2 sejoli

    ReplyDelete
  15. lirik lagu tak menahan ;)

    tahniah ...omedetou

    ReplyDelete
  16. Amboi kak.. Berpuisi pulak ye hari ni..
    Bila dekat rindu.. Bila jauh lagi la rindu.. Ye tak? Hihi..

    ReplyDelete
  17. Aiks! Jauhnya! Dekatlah sikit, baru romentik, Hainom :)

    ReplyDelete
  18. hihi duduk pun jauh2 ek mak. semoga terus berbahagia

    ReplyDelete
  19. ye mak jilap, rindu nak update blog.asyik join GA je.haha

    ReplyDelete
  20. Dalam gamba je jauh2 kak. Dekat luar jln pimpin tangan. Kalah pengantin baru. Hehe

    ReplyDelete
  21. Amvoiii!!! puitisnya kata-kata HOkje.

    ReplyDelete
  22. Wah bersemut.. ni kira pesaing pada pasangan yang masuk bilik air pun rindu tu ke? hehehehe

    ReplyDelete
  23. Dalam diam dalam hati ada taman, ekekekeke..
    Nape bersemut lak screen pc LZ ni, ;-)

    ReplyDelete
  24. Dh berpuisi plak..igtkan apa tadi..mak pun dh lama tak update blog ke

    ReplyDelete
  25. nanti ok je kena bg alamatlah hahaa.. pandainys poem2 ni haha

    ReplyDelete
  26. ha ha ha kelakar...
    jauuuuuuhhh ! jaaaaaaauuuhhh !

    ReplyDelete