Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 26 January 2018

Terima Kasih Mrs A

Salam Jumaat....

Semalam gigih mak mengambik parcel kat Pos Laju Hulu Langat you. Katanya dekat dengan Balai Polis Hulu Langat, jenuh mak meninjau ninjau kiri kanan Balai Polis tu, tak nampak pun lambang yang boleh dikaitkan dengan Pos Laju? Cari dalam google map pun tak wujud katanya. Sudahnya tanya adik workshop dekat dekat situ. Rupanya kena masuk simpang yang berhadapan dengan Balai Polis. 

Akhirnya ......


Inilah namanya rezeki yang tidak disangka sangka! Tetiba dapat tudung munge munge Neelofar !  Sapa nak bagi kalau bukan Mrs A hihi.....Mestilah suka weyh! Dahlah mak memang tak ada koleksi tudung macam ni. 

Inilah dia, satu keindahannya bila berblog, dapat bersilaturahim dengan sahabat sahabat yang pemurah dan baik hati walaupun tak pernah bersua muka.

Mak sebenarnya bila tengok Mrs A  ni, mak teringat kat pelakon arwah Ary Malik. Pada mak muka Mrs A ni saling tak tumpah macam arwah. Ke diaorang ni sebenarnya ada bau bau tembikai ek? Mrs A sila jawab! Kalau korang tak caya cuba pergi blog Mrs A dan compare sendiri! Jangan tak tau Mrs A ni aktif bernetball! Asal ada peluang je, jalan! Tabik spring sungguhlah. Patutlah pun kan body maintain macam anak dara walaupun anak 3 dah besar besar.....

Terima kasih banyak banyak Mrs A,  budi baik awak hanya Allah yang dapat membalasnya. 
Nak jugaklah selpie dengan tudung baru dengan ucapan.......... 


Aku yang semakin mereput hihi......








31 comments:

  1. wah dpt tudung neelofar...tp bila pki color jd mcm pink peach..kalo gmbr tudung je tu nmpk color merah

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah rezeki tu mak dapat tudung naelofar, cantik tu mak munge2 nampak makin muda mak pakai

    ReplyDelete
  3. cantiknya mak berneelofar. Ayu je gitu..

    ReplyDelete
  4. Indahnya ukhuwah...

    Lamaaaaa dulu (sebelum berblog, kakcik aktif juga di laman sembang MawiFC), pernah dapat tudung bawal biru lembut yang sangat cantik bersama keronsang dari seorang sahabat maya. Sehingga persahabatan terputus, kami tak pernah bersua dan kakcik pun tak tahu nama sebenarnya... :(

    ReplyDelete
  5. wahh rezeki tu..hihi..kite pun dpt jugak dari akak opis ni..hihi

    ReplyDelete
  6. Tang mana reputnya kak oi.... nampak tegang lagi kulit muka tu..hehehehe

    ReplyDelete
  7. wow2..muda remaja akak pakai tdung warna merah menyala..aumm pak king tgk..hihi

    ReplyDelete
  8. fuyoooo naelofar hijabb.. murah rezeki kak nom

    ReplyDelete
  9. Cantik tudungnyer, secantik sipemakainyer..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah rezeki..

    Camtik sangat

    ReplyDelete
  11. Cantik ko mak, berseri2 gitew.
    Eh, takyah komen bebanyaklah ek, dah jauh malam ni.

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah..rezeki...semkin nk mereput..semkin lawa plok..

    ReplyDelete
  13. Cantik lah tudung yang Hainom dapat. Dah pakai, nampak ayu gitu....

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah..rezeki tu...saya juga tak ada orang pos apa2...hahaha

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah, rezeki mak tu. Dapat plak tudung kaler cun. sesuai sangat dengan mak tau tak. nice nice jer :)

    ReplyDelete
  16. warnanya cantik, alhamdulillah rezeki mak

    ReplyDelete
  17. Cantik dan sesuai dengan akak. Ana pun dpt juga dr Mrs A. Selendang merah makngah. Suka sgt.

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah..
    Rezeki kekawan blog kan.
    Cantik tudungnya..

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah..rezeki kak Nom..neelofar tu..mahal tau tudung tu...tak rugi berblog ni dpt kenalan dan kongsi2 cerita..meriah!!..JM pun kenal Mrs A ni...ada iras Ary Malek ehh..

    ReplyDelete
  20. Lawa tudungnya.. semoga ikatan ukhwah antara sis berdua berkekalan.. Aamiin..

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah HOKje suka.
    Terima kasih ukhwah.

    ReplyDelete
  22. Phewiiittt siapakah itu gerangan bertudung Neelofar?..
    Menangis Lopa tak boleh cari makan lepas ni sebab ada model baru *wink..wink*
    Alhamdulillah rezeki.. Kena warna tudung tu dengan Kak Nom..

    ReplyDelete
  23. chomel lote :)
    tahniah dpt adiah...

    ReplyDelete