Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 3 April 2018

Bezday Gurl Purba


Salam Selasa .......

Hari ni lenguh tangan mak tau, sebab mereply ucapan Hari Jadi daripada kengkawan hihi....... 
( harap maafkanlah bezday gurl purba yang terlebih perasan hari ni ye...). 

Ucapan dari suami dan anak anak dah tentulah yang terawalkan. Terima kasih my sweetheart.....
*Pesanan buat Pak King, jangan buat buat lupa pulak pasal hadiah ye hihi..... 



                              Image result for happy Bday to me image



Bila umur dah semakin purba ni, apa lagi yang kita harapkan selain mengharap Allah memberikan  keberkatan umur, memberikan kesihatan yang baik dan aafiyah dunia dan akhirat. Tak denya nak celebrate potong potong kek ni haih.....  

Terima kasih korang kerana menjadi sahabat alamaya yang baik dan saling mendoakan..... Moga Allah merahmati korang jugak ye.....  




31 comments:

  1. selamat hari lahir, semoga diberkati dunia akhirat

    ReplyDelete
  2. Happy birthday kak.. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah..

    ReplyDelete
  3. Hb Nom.
    Dah menginjak 5 series ke?
    ps: Sama tarikh dengan Si Kecik dan adiknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum lg WP, masih muda jelita, ha3

      Delete
    2. Jauh lagi tu WP hihi....
      Mesti sama tarikh lahir dengan adik si Epool tu kan ....hahaha

      Delete
  4. happy birthday Kak Hainom...gmbr rmi2 tu mcm kakak ngan adik je..awet muda gitu

    **aah suami kakchik sama department ngan amy

    ReplyDelete
  5. Happy besday, Hainom! Muda selalu, ek? Kalau Pak King bagi hadiah, show ya?

    ReplyDelete
  6. Happy birthday kak hainom..
    Semoga diberikan kesihatan yg baik, rezeki yg melimpah ruah lg berkat, umur yg berkat, bahagia dunia & akhirat. 🎂🎆🎉🎊🎁

    ReplyDelete
  7. hepi bestday akak..semoga panjang umur, murah rezeki & sweet 17 sokmo..aamiin

    ReplyDelete
  8. HB kak nom... moga di panjangkan usia, dimurahkan rezeki, di beri kesihatan yg baik dan hepi selalu

    ReplyDelete
  9. Happy belated bday Hainom. Semoga panjang umur dimurahi rezeki dan diberkati Allah selalu.

    ReplyDelete
  10. panjang umurnya..panjang umurnya serta mulia..serta muuuliiiaaa...nyanyi versi upin ipin ye mak..hihihi. Moga bertambah bahagia dalam keredhaan Allah swt

    ReplyDelete
  11. Happy belated bday Hainom...stay young forever...moga dilimpahkan rezeki, kesihatan yang baik dan keluarga yang gembira..amin

    ReplyDelete
  12. Sanah helwah nom..
    Semoga usia di berkati Ilahi..
    Diberikan kesihatan yg baik..
    Bahagia bersama keluarga hingga ke syurga.

    ReplyDelete
  13. happy birthday kak
    Purba pun kak...seronok bila dihargai org sekeliling

    ReplyDelete
  14. Happy birthday Kak! Moga tercapai segala hajat ye, panjang umur serta sihat sokmo..

    Ini boleh ajak k.azimah kita potong kek sekali ni, bday berturut-turut nampaknya :)

    ReplyDelete
  15. selamat hari lahir kak
    semoga umur diberkati Allah

    ReplyDelete
  16. salam singgah.
    selamat menyambut hari kelahiran ....moga hidup penuh keberkatan

    ReplyDelete
  17. Happy birthday, OKje. SB datang melawat ni.

    ReplyDelete
  18. Selamat Hari Lahir Kak Nom...
    LZ doakan semoga Kak Nom dikurniakan kesihatan yang baik, diluaskan pintu rezeki dan sentiasa dilindungiNya selalu, aminnn..

    ReplyDelete
  19. Selamat ulangtahun kelahiran kak OKje.
    Semoga terus dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik, bahagia till jannah.

    ReplyDelete
  20. selamat hari jadi Gurl Purba..

    gelaran tu ..

    sangat rare la pulak buat saya

    ReplyDelete
  21. Semoga happy selalu..
    Saya pun dah level2 pruba ni..

    ReplyDelete
  22. Semoga senantiasa awet muda.
    Bila tarikh sebenarnya tu? #bzbody

    ReplyDelete
  23. again.
    happy birthday ye Nom.
    moga panjang umur murah rezeki kekal bahagia...

    ReplyDelete