Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 21 March 2019

Boss ku

Salam Khamis....

Semalam ada baca entri Puan Kutu, tajuk dia Birthday surprised untuk Abah. Dan dan teringat satu entri mak yang mak dah draft masa mak kena sawan betapa hari tu, tapi tak publish publish.....maka hari ni mak nak publishkan lah....

Kisahnya pasal surprise jugaklah...... Apa? Ingat Puan Kutu sorang je mampu menyeprisekan abah hahaha......


Kejadian ni masa Bezday Pak King hari tu. Bezday yang ke berapa? Kalau rambut dan janggut pun dah beruban cenggitu haruslah dah masuk Isyak kan hihi.....

Hari bezdaynya esok, malam tu mak suruh anak buh hadiah dalam bonet kereta.  Hadiah tu   dah belilah siap siap petang tu. Alah.... hadiah biasa biasa je pun.... janji hado hahhaha..... So pagi esok bila Pak King nak pi kerja, bila dia bukak bonet nak letak beg laptop dia, taraaaaaaa tetiba ada hadiah! Surelah hati berbunga bunga. Confirm tersenyum sorang sorang dalam kereta hihihi....Ha itu ajelah ceritanya. Birthday surpriselah jugak tu namanya kan hahahaha..... 

Happy belated Bezday Pak King, bossku....moga Allah memberi keberkatan umur buatmu, diberikan kesihatan yang baik, dicukupkan rezeki dan sentiasa dilimpahi kebaikan dunia dan akhirat oleh Allah. Terima kasih bossku kerana sabar mencari rezeki untuk anak binimu....

Sejak kawen dah lama dan dah semakin Isyak ni, semakin  tak de idea pulak nak buat ucapan panjang panjang emm bolehlah tu kan ...... janji hado hihi....

We ♥️ you bossku...






16 comments:

  1. alolo.. lomantiknya akak kita ni.. Apa2 pun hepi bestday pak king..moga bahagia till jannah...aamiin

    ReplyDelete
  2. Pergh!! Sure boosku berbunga-bunga dapat hadiah di pagi hari..
    Happy belated birthday buat suami akak..

    ReplyDelete
  3. Eh, baru boleh baca entry mak.. sebelum ni, bila klik jer, mesti tak boleh proceed sebab ada malware katanya.. Mak guna ubat apa halau malware tu? cer citer...

    Macam pelik jer baca entry birthday boss yg simple lagu ni.. mana ayat romantik yg selalu mak karang tu? btw, hepi birthday to boss mak jilap.. moga berbahagia sokmo

    Pandai mak buat surprise... saya bab surprise ni mmg fail.. hehehhe

    ReplyDelete
  4. SA bab surprise ni masa muda2 dulu bleh la...dah tua ni..erm....mmg tak la..

    ReplyDelete
  5. wahhhh lomantiknya kak nommmm...
    eppy belated bday utk pak King akak yek

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir pak king..amboii besar nampak kotak hadiah tu mestilah pak king terkejut tengokkan.

    ReplyDelete
  7. Wah! besar juga hadiahnya tu.
    Mesti Pak King tersenyum sensorang tu bila tengok dalam boot keta ada sesuatu

    ReplyDelete
  8. Kalau pak king yg muda tu dah dikatanya dah isyak ,bos akak yg dah lebih setengah abad ni apa nom??...hihii
    Apa pun semoga pak king sentiasa sehat dan berbahagia bersama cinta hati yg comel loteh ni.

    ReplyDelete
  9. Pandai ko buat supprise ye nom..
    Dlm perjalanan ke kerja mesti berbunga-bunga dlm hati 💞🌹

    Happy belated birthday utk boss hainom..
    Semoga dikurniakan kesihatan yg baik jua hendaknya..

    ReplyDelete
  10. Sweet gtu ada surprised hehe.. Sure terharu kn.. Anyway happy birthday utk Pak King

    ReplyDelete
  11. Happy belated birthday pak king..
    Semoga happy selalu..
    Suprise sgt tu, hadiah besor..

    ReplyDelete
  12. wah...surprise sgt2 tu kak! mesti senyum sampai telinga punya happy!

    *sblm ni tak boleh bukak blog akak, ada malware. Arini alhamdulillah dah boleh.

    ReplyDelete
  13. Hbb Pak King.

    *Ok malware dah cabut.

    ReplyDelete
  14. best kan kalau ada suprise begitu

    ReplyDelete
  15. So sweeeeet tahap kena enjek insulin ni Kak Nom, hehehehe..

    ReplyDelete