Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 18 July 2012

Air Tangan OKje...

Hari ni aktiviti OKje memasukkan URL followers OKje dalam 'My Blog List'. So, senang le OKje nak melawat blog diaorang ....... Tak yah le nak tercari-cari.....  hanya dengan sekali  'KLIK' OKje dah dapat visit blog dan tentunya OKje dapatlah tengok diaorang punya new post kan...!! Sambil tu OKje buat kunjungan balas kepada geng new follower....... 'YOU ARE WELCOME TO MY SIMPLE AND MIMPLE BLOG'.... he....he...

Alhamdulilah....... ramai jugak orang visit hari ni.... TRIMAS kepada bloggers yg mempromote blog OKje yeh..... Anda sememangnya MANTOP!

Sambil-sambil masak OKje sempat buat KUIH BAKAR PANDAN ! Rasa teringin lah pulak tekak OKje nak makan..... sapa lagi yg nak buat kalau tak OKjeeeee jugak yg kena buat sendiri!  OKje dah post entry hari tu resepi kuih ni............. Sesiapa yang berminat boleh le gi OKje punya Blog Archieve  then cari 'Kuih Bakar Pandan ......Pasti Sodap'     ..... Peh memang SODAP!  En Hanif jemput makan......he...he.... ( kata hari tu nak buat!)



Yuuu huuuu...... amacam sodap tak....OKje dah tak sabo nak makan ...... potong belum betul-betul sejuk tu lah nampak cam lembik sikit...

Tu dessert dia.... ni pulak lauk malam ni......  sotong goreng tepung dan ikan masak sweet and sour ( lebih kuranglah tu....) khas untuk Arjuna dan anak-anak!! I luv Uolls...hee... ( Tengok tu .....Tahi Lalat Bawah Dagu interframe! )


8 comments:

  1. Sodapnya..tapi pelik ikan pun ada sekali....hehehehhee.

    ReplyDelete
  2. Muncul jugak akhirnya En Hanif kita..... ahaks!

    ReplyDelete
  3. best gak sekalisekala main masak2 yg diluar kebiasaan kiter kan..try new recipe...tp nk cari yg simple je...xnak pening2...

    ReplyDelete
  4. Ye betullll...OKje pun malas kalau pakai timbang2 ni ...he...he... nak yg pakai cawan je senang!!!... cubalah....

    ReplyDelete
  5. rajinnyer kak anom pas jadi surirumah sepenuh masa nie... hehehe cam sedap jer kuih bakar tu..nak resepi!!!

    ReplyDelete
  6. He..he... akak dah folo ko tau Lin...he..he... Nak resepi gi blog archive akak cari 'Kuih Bakar Pandan.... Pasti sodap....' ado kek situ...apo akak jadi orang nogori lak ni...

    ReplyDelete
  7. patut pun..da dr dulu lg keje dia duk umah masak.hehe.surirumah spnuh masa upanye

    ReplyDelete