Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 23 October 2012

Segmen : Jom Follow Mengfollow By Puteri Ennaidi

                                           

                              Segmen  : Jom Follow Mengfollow By Puteri Ennaidi

Huaa...... Huaa.....   kena tag dengan MIA suh join Segmen tu........   Kalau KAK LONG ( bukan setakat pegang JB area aje wooo!!! Malaysia beb!!!  he...he.. jangan marah ye Mia gurau je! ) dah nominate OKje, ada sesiapa berani nak  tolak! Jawab..... jawab.... he...he.......

Tutup      : 28 Oktober 2012
Hadiah    : Memang tak de!!! Ni baru betul !!.... Tau sapa ikhlas ke tidak nak join.....he...he....
Tag         : Ni yang OKje ngeri ni..... takut orang tak suka...... tapi tak pe !! Biasalah OKje kan, 'OK jerrr' .......

Tak yah nak bebankan kepala otak tu...... rasa-rasa nak join, join..... TAK MO pun tak pe..... Laila suka-suka , Cik Nor Blog , Intan squirlsnscribbles , EzaMiza , sapa lagi sorang ni........sapa nak, angkat tangan?? Oklah kejam mata aje le ......Fazlyana

Pergh!! terlepas siksaan rasanya....... he...he...... yang lain tu kalau nak join pun bagus jugak!

Untuk join, KLIK bawah banner tu yeh!!!


24 comments:

  1. kalau trah suka lain kali bolehllah tag he...he...

    ReplyDelete
  2. follow memfollow dan tag mengetag adalah amalan yg mulia. hehehe.

    ReplyDelete
  3. Ape2 pon selamat bersegmen lahhhhh cik ucapkan...huaaahuaaahuaaaa..gelak lapoooo...

    ReplyDelete
  4. Yelah tu Shameel!

    Cik dah buang ke belum word verification tuuuu

    ReplyDelete
  5. SUPRISE ! wahhh . menarik . jom join ^_^

    http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  6. Terima Kasih kerana join segmen ni :) First buat segmen , sorry memang xde hadiah :) Follow semua peserta Segmen ni :)

    http://putriofficialblog20.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-jom-follow-mengfollow.html

    ReplyDelete
  7. Selamt bersegmen dengan gembira!!!

    ReplyDelete
  8. Hemmm...Lailasuka-suka...bukan tak mau sertai...tapi...tak menjadi....

    ReplyDelete
  9. Cik Hanif oi....ikhlas ke ape komen tu he..he...

    Cik Laila.... apa yg tak menjadi.... habak mai!

    ReplyDelete
  10. sy dah join walaupon org tak tagged(muka tak malu..haha)thanks coz tagged saya..:)

    ReplyDelete
  11. HAA APE PUN SELAMAT BERSEGMEN OKJE ;))

    ReplyDelete
  12. rajin Okje kita join segmen hihihi

    ReplyDelete
  13. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen Jom Follow MengFollow

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-follow-mengfollow-by-puteri.html

    ReplyDelete
  14. Haiiii
    Eyrra dah follow blog awak...
    Jangan lupa follow blog eyrra balik k...

    http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow-mengfollow-by-puteri.html

    ReplyDelete
  15. uiiiiiiiiii selamat bersegmen!!!! huhuhu

    ReplyDelete
  16. oppsss...x sempat nk join le...dh close...huhu

    ReplyDelete
  17. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-jom-follow-mengfollow-by-puteri.html

    ReplyDelete