Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 23 December 2012

'Bloglist Setahun Dari ciklaili.com'


 

Barulah dapat duduk depan lappy ........   biasalahkan, hari-hari Ahad macam ni........

Yang best tu tentulah dapat menikmati breakfast berdua di luar!..... ulang sekali lagi ye....  BREAKFAST BERDUA, dengan sapa lagi kalau bukan dengan Arjuna!.... Hish payah nak dapat peluang ni tau! Kalau tak, pantang OKje keluar, 'mike-mike' mesti nak mengekor! he...he....

Pagi ni, rasa teringin pulak nak join segmen dari Blog Cik Laili ...... OKje bukan sombong, tapi bila kemalasan melanda sanubari, ditambah pulak dengan requirement yang macan-macam untuk dipenuhi, tu yang jadi sesak dada nak join segmen tu! ha...ha...

Tapi kenapa kali ni OKje nak join eh????    Entahlah........ sebab OKje rasa sangat SIMPLE kot segmen  ni.....

Syarat pertama kita hanya perlu buat entri, macam yang OKje buat ni dan pilih salah satu entri yang kita suka dari blog Cik Laili, macam OKje, OKje suka dengan entri ni    Rahsia trafik blog yang tinggi....
banyak tip-tip yang Cik Laili kongsikan kat sini..... best!

Syarat ke dua LIKE Fanpage dia! Itu aje...... mudahkan!

Kalau rasa berminat, joinlah ye..... kalau tak minat ( baik sikit bahasa dari 'malas' he...he...) tak mengapa DEAR..... OKje kan OK jerrrr!!!


22 comments:

  1. wah... chaiyok chaiyokk... selamat bersegmen OKje... ^_^ ... biasalah...dah ada 'mike-mike' memanglah semua nak itot...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. He..he..yelah Farah...tak bg can nk dating!he...he...

      Delete
  2. as salam singgah sini pekena apa sarapan berdua tadi...habis tu mike-mike tu tidur lagi ke...awak aje la sertai segmen ye...giliran saya belum menjadi-jadi..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makan laksam je... Karipap, Roti jala,he..he.....
      La... Join segmen ni sangat sesuai utk newbie...cubalah join!

      Delete
  3. terima kasih kerana sudi join.

    bestnya singgah ke blog ni terus dpt kelopak bunga yg bertaburan. warna pink di blog ni juga mengingatkan saya pada warna blog saya seblm ni.

    salam perkenalan dari ciklaili.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq dtg visit ye cik laili...
      Kelopak bunga tu mmg nk sambut cik laili...he..he.

      Delete
  4. selamat bersegmen cik kak...:)
    Mood itu sdh dtg ya....

    ReplyDelete
  5. KY belum pernah masuk blog tu eemm...nanti KY singgah jap

    ReplyDelete
  6. SELAMAT BERSEGMEN KAK .. AMBOI .. BESHHNYE MKN BERDUA NGAN ARJUNA JE .. HIKHIK

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen okjer ..
    bebila aby kena belajar bersegmen juga la ..
    belumpernah ikut mana2 segmen ..
    hu..hu..

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen ye..sy doakan moga2 OKje menang....:)

    ReplyDelete
  9. memang jarang join segmen2ni.. entahler selamat berjaya...

    ReplyDelete
  10. Teringin nak join tapi malas, selalu tangguh2 lepas tu terlepas.

    ReplyDelete