Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 22 March 2013

Envelope Coklat...

Semalam abe posmen hantaq ENVELOPE COKLAT'.......


Selalunya duk ambik surat Arjuna je kat post box tu, semalam ambik surat sendiri hehe...... Tak bukak lagi tapi bau rempah dia dah semerbak harumnya........ haruslah OKje dah dapat agak siapa pengirimnya!



Melampaulah kalau REMPAH MASAK HITAM kali ni pun dapat free...... hehe .... kan Izan Mama Mia Cukuplah sekali dulu tu......  sebenarnya OKje beli 10 bungkus. Saja nak simpan ...... kalau tekak tu tiba-tiba teringin, bolehlah terus memasak!


Dapat LOVE KEY CHAIN lagi sebagai tanda persahabatan............ TQ Izan .....
OKje dah buh pun kat Kunci Kuda Besi.......
Sebagai BUKTI.......haha....... bolehlah temankan sekali Penyu Dedeq yang keseekoran tu......




30 comments:

  1. assalamualaikum
    salam jumaat yang indah
    singgah pagi :)

    ReplyDelete
  2. Wah,,bestnye..saya pun da order rempah ni..on the way..hee

    ReplyDelete
  3. duhhh dah terbayang daging masak hitam..
    kalau OKje masak nnt tlg post sket kat blog kita ek :p

    ReplyDelete
  4. Package ni. Beli rempah dpt keychain ☺☺

    ReplyDelete
  5. Nak cuba jugaklah beli rempah nie..

    ReplyDelete
  6. Bestnya kena special delivery rempah + key chain lg.....

    ReplyDelete
  7. sedap yer repah kari hitam tuh okje..nampak special kan...

    ReplyDelete
  8. wah...sampai sepuluh tu...erks..yang Kak Mia tu macam mana nak bagi 2? sebab Kak Mia review entry jer...ekekekeke... separuh amik OKJe punya separuh amik Farah punya ek? ekekekeke....

    *gurau2 di pagi Jumaat....

    ReplyDelete
  9. Hebat Mama Mia tu ek.. kalau dah boleh buat rempah ratus segera tu, ni masak memang terer tahap gaban lah yek..
    Nantilah saya pun teringin gak nak order cuma kena tunggu mood tu datang.. entah bila datangnya tak tahulah tu.. :)
    Love gitu... :)

    ReplyDelete
  10. deqla pun ada order..dah smpai tp lom buat entri... dpt fm love sebagai tanda persahabatan....hihi...

    ReplyDelete
  11. Macam best je rempah tu......
    Terbau2 pulak kat pc ni..

    ReplyDelete
  12. banyak tu...10 bungkus...macam nie...boleh buat kenduri nie he heee.....

    ReplyDelete
  13. hahaha . comel laa pulak penyu tuh :P

    ReplyDelete
  14. Ai, rempah ratus pun sekarang ni main pos jugak..! Hebat..

    ReplyDelete
  15. wah...bestnye dpt rempah...terus masuk dapur main masak2 la tu OKje!;p

    ReplyDelete
  16. rempah masak hitam ? best ni , mamak style ...

    ReplyDelete
  17. itulah, akakpn beli agak gelojoh, byk lak tu, jadi stok rempahnya masih berbaki lagi

    ReplyDelete
  18. Mesti sedap masak guna rempah kari hitam ni.. Kak, beli ke dgn Kak Izan? berapa rm?? berminat lah plak..hehe...
    bertambah koleksi Keychain..:)

    ReplyDelete
  19. Boleh try order nanti lepas okje review fasal rempah ni...

    ReplyDelete
  20. kalau daging masak hitam guna rempah ni mesti bestkan Okje..

    ReplyDelete
  21. hai. anda teror dalam mencari perkataan? terjah sini! rebut peluang menang hadiah hebat , http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/menang-kad-starbucks-bernilai-rm150.html

    ReplyDelete
  22. acik pun rasa teringin jugak nak mencuba..tapi belum order lagi

    ReplyDelete
  23. Okje nak address saya tak? 10 bungkus tolak satu masih cukup kan :p:p

    ReplyDelete
  24. saya pun order jugak... tak sabar nak tunggu sampai sini :)

    ReplyDelete
  25. terima kasih sis,..malu lah kiter ehe..siap letak no phone dgn jelas tuu..
    ehe...sesiapa mai pakat order..nnt jgn lupa sertai contestnya wokey

    ReplyDelete
  26. dapat keychain free.. best2.. =)

    ReplyDelete
  27. alahai gumbiranya rasa hati..:)

    ReplyDelete