Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 10 April 2013

Shah Rezza...

Dalam pada tengah pening mencari idea nak buat ENTRI....... tiba-tiba ada cerita pasal SHAH REZZA kat Selamat Pagi 1 Malaysia, TV 1......


Terus teringat dekat Aimrizal78 dan entri Cik Furrasbubblynotes.
Bukan apa, baru-baru ni Aimrizal78 ada komen dalam entri Betul-betul balik kampung, dia kata Cik Abe ambo time muda, ada iras-iras SHAH REZZA...... haha...... tersedak mak tau hehe.....

Tapi memang betul pun ....... bukan Aimrizal78 dan Cik Furrasbubblynotes aje, OKje pun minat dia time muda remaja dulu...... hehe..... Alahhhhh..... OKje tahu, bukan kitaorang je yang minatkan, ........ mesti  you all ni pun ada yang minat..... eleh-eleh tak mo ngaku konon! hehe

credit pic google Utusan online

Rupanya dia dah 52 tahun dah..... dan sekarang ni masih single........ haiii...... orang hensem hensem pun tak laku jugak ke?

Walau macamana hensem pun orang kat luar sana tu, ARJUNA tetap paling hensem di mata mak! haha........


47 comments:

  1. suke tgk filem marah marah sayang tuu... dia mmh jambu tapi xensem pada pandangan izan..hihhi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah.....dia bukan macho...dia ala ala jambu...tp oklah jugsk boleb layan hehe...

      Delete
  2. salam hainom ..
    baru sempat nak buat komen2 ..
    geng2 tu memang hero2 wayang masa aby muda2 dulu ..
    umo2 dia org tu pun lebih kurang aby jer ..
    teringat pd zaman bujang dulu ..
    ramai kata muka aby macam nasir wahab ..
    wf pun kata gitu juga ..
    tp sekarang bila tengok nasir wahab tu maintain jer ... wf kata .." tengok NW tu .. menten jer .. awak tu dah wahoobbbb"
    hu..hu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...kira glemer le jugak muka ada iras celebrity...hehe...tak kiralah wahooobbbb ke apa haha..

      Delete
  3. minat la jugak ckit2..suke tgk citer lame time dia berlakon dlu..ya salam..he3..
    tak sangka umur dia da 52tahun..nampak muda lagi kan..
    single lagi..waaaa..
    apsal tak kawen lg..
    tu la hensem sgt kot..

    ReplyDelete
  4. Tak sangka dah tua Shah Rezza tu ye. Siapalah jodoh dia agaknya. Kalau kawen dgn Ogy Ahamd Daud kan bagus sebab dua-dua ada buat pakej umrah tau...

    Heee.... pepandai aje kakak ni nak kenenkan mereka:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'akan KZ...kan ramai artis yg single mingle tu...tangkaplah sorang...hehe Ogy tu pun come jugakkan KZ...

      Delete
  5. watak liza burung hantu pling d ingati..haha

    ReplyDelete
  6. Mesti. Suami jgk yg plg encem :)

    ReplyDelete
  7. Statemant last tu tak boleh blaaaaaaa...hahahahahaa

    ReplyDelete
  8. hahaha ingat lagi tag line dia 'YA SALAM' dalam cerita apa tah tak ingat.. hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okje tak igt....zaza cakap ni baru refresh balik...

      Delete
  9. Hahhahaha....
    AJ ingat dia......

    ReplyDelete
  10. yang terlalu handsome/cantik ni, kadang2 orang takut nak dekat OKje...wakakakaka... pernah terdengar katanya takut demand plak kan? lol...tu yang mungkin x kahwin2 tu...

    x delah gurau2 jer...mungkin jodoh x sampai lagi tu... *_^ wink...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...mungkin jugak Farah...gasak komelah Shah Rezza..hehe

      Delete
  11. alaaaaaaaaaaaa Shah Reezakan femes dizaman kita dolu2

    ReplyDelete
  12. Ya salam hihi tagline dia.mmg minat dia n the geng dulu.skrg nipun boleh je layan citer dia bila sesekali ulang tayang kat tv citer lama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu pasangan dia mesti Liza Abdullahkan TJ

      Delete
  13. betul betul. walau ensem mcm mane pun org kt luar tue rasa suami kita sndiri lagi ensem :p

    ReplyDelete
  14. tak nampak tua kan.....ada pakai apa2 kot.....mestilah kan....pakai baju he heeee.....

    ReplyDelete
  15. Sayang kan okje..hensem2 yg single.dia kalo nak tuh petik jari jer leh dpt tuh...ingat ms muda2 suka tgk citer2 mrk nie kan..kecek loghrat kelate lg tuh...hhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kira UA ni pun minat dia jugakkan...hehe

      Delete
  16. Dah 5 series rupanye... Dulu suka tgok gelagat dia dlm Ali Setan dgn loghat Kelate nye, Nape xkahwin2 ye...padahal cukup segala. Hanya dia yg tahu...

    ReplyDelete
  17. hohoho... hero hensem ku... dedulu siap berangan nak kawin dgn dia tau.. hahaha.. bodoh lak bila teringat, ni kalau En Suami baca, mau terburai urat perut dia gelak.. Tapi memang still hensem lah dia, emm mungkin jodoh dia belum sampai tu..

    Tapi ye lah, yang dijodohkan dengan kita tu kira dah cukup segala perisa yang ada, so mestilah dia yang terbaik buat kita. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoho....okje pun ada nk kawen dgn artis, masa ni Shah Rezza tak de lagi kot...lagi tak senonoh kecik kecik dah berangan....dgn DJ Dave lagi kelakau....hehe bukan terburai urat perut lagi dah....
      Betul tu, husband yg ada itulah yang cukup perisa segala bagai...haha....sayangilah cik abe kita...

      Delete
  18. dah 52? wahh nmpk muda lagi tu.. hihi... deqla suka gak dia berlakon... paling best dlm marah2 syg... suka movie tu! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu je kot filem dia yg best Deqla...yg lain dia nyanyikan...

      Delete
  19. oooo dah 52...nmpak muda lagi kan...igtkan bru 40an...suka ayat bawak tu....hehehe....

    ReplyDelete
  20. Kihkih...bukan akak je minat Dato Shahrizal ni..sy pun minat kak..suka tgk lakonan depa dgn Ebi Saiful tu..apa pun Kuling ku tetap di hati..ahaha:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dato Shahrizal mana pulak Atie ni hehe

      Delete
  21. Saya pun minat ngan dia jugak (^_*)

    ReplyDelete
  22. Jgn2 shah rezza nie kuat memilih kot,kak Nurul pun suka tgk dia berlakon.

    ReplyDelete
  23. Terlampau memilih kot...tu yang belum jumpa lagi....

    ReplyDelete
  24. kak dulu minat gak bila dia berlakon loghat kelantan pekat

    ReplyDelete
  25. Replies
    1. Amboih....citarasa lain ni hehe...

      Delete
  26. hero dulu-dulu tak ada yang minat....tapi kalau hero-hero sekarang....ada juga la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sapalah agaknya cik laila kita suka...hehe

      Delete
  27. ayat last tu saya nak like 100 kali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okje pun nk like 100x komen Bijen hehe...

      Delete
  28. HAhahaha....ni yg die minat rupanya...macam iras2 muka datuk K skit kan....tang miasai tu kot;p

    PC tak pasti minat sape dulu2..tapi yang pasti sekarang ni minat En. Hubby lah...ihiks;p

    ReplyDelete
  29. Ayat last tu... x menahan... heheh... tapi nak like byk2 kali.. hehe

    ReplyDelete