Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 25 June 2013

Isteriku seorang BLOGGER....

Salam Selasa yang masih berjerebu .......

Effect jugak rupanya jerebu ni pada 'seorang blogger yang tak seberapa nak blogger' ni....... IDEA pun jadi berjerebus jugak! hoho.....

Idea nak tulis entri ni sebenarnya datang, bila OKje balik dari membaca entri CIK BUBBLYNOTES baru sat ni...... Nak tau apa cerita CIK BUBBLYNOTES sehingga terkeluar entri ni, kenalah baca sendiri entri dia! TQ bebeh..... hehe.....

Untungnya menjadi SUAMI ni......

Dia akan sentiasa disayangi dan dicintai oleh insan yang bernama isteri, selagi mereka menyayangi, mencintai dan memenuhi kehendak mereka. Kerana dunia seorang isteri ini hanyalah kepada suaminya setelah mereka diijabkabulkan..... Betul tak isteri-isteri sekalian? Ke ada yang tak setuju?....

Darling hepy bezday
Kita jarang lupakan, hari-hari penting suami kita. Tak kiralah Birthday ke, Anniversary ke, Father's day ke, nak exam ke..... Paling kurang pun kita akan 'WISH' walaupun tak de hadiah.... hehe.... ( macam OKje aje tu.... maklum le sejak dah tak bekerja ni hehe.....). Tapi yang pasti, SUAMI tak pernah sesekali akan dilupakan oleh insan yang bernama ISTERI....

Dan yang EXTRA untung menjadi SUAMI ni.....

Happy anniversary bang
Bila hari-hari bahagia mereka direkodkan. Setiap momen terindah tersimpan kemas bukan hanya dilingkungan minda sahaja, tetapi dipotretkan supaya boleh dikenang dan dibaca semula satu masa nanti........

Nampak tak ...... kan untung menjadi SUAMI tu bila 'Isteriku seorang BLOGGER? ...hehe........


45 comments:

  1. nanti bila salah sorang famili member takde , blog ni le pengubat rindu

    ReplyDelete
    Replies
    1. B Cik ni suka betul cakap gitu tau....Ni yang sedih ni b cik oi....

      Delete
  2. Haha..mmg untung berkali kali.. Okje banyak sebut pasal suami...untungla suami okje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah kan AN...kita ada suami tu le sorang....mesti le itu aje yg disebut! haha

      Delete
  3. Betul tuh okje..kalau takder isteri jawabnya tak berminum tea lah suami2 kat umah..heheh..
    oklah kan bila isteriku blogger nie kurang2 suami blh curi2 baca blog isteri..
    yg suamiku ini pun ade ker patut siap bg blog addressku kpd orng lain utk dilihat jgk, camaner yer buk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum beranak lagi yeh? hehe.....
      Ok le tu.... kalau ibuk, ibuk tidak kisah.... hehe.. si suami tu nak promote, nak suh geng dia klik klik iklan kat dalam blog si isteri....
      Nah.... membantu bukan.... hoho

      Delete
  4. ye la blog tempat pengubat rindu

    ReplyDelete
  5. suami suka baca blog isteri ker ?...atau,..isteri suka ker bg suami baca blog isteri ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak suka paksa dia suruh baca dan tak kisah pun kalau dia baca blog kita.... Dia nak baca silakan... tak mo baca pun tak kisah beb...wa fleksibel...huhu..

      Delete
  6. sebab entri OKje, semangat UA makin berkobar2 untuk menjadi seorang isteri merangkap blogger TEGAR..(padahalnya idea selalu ke laut..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biar idea selalu ke laut tapi tetap ada entri sekali sekala...jangan terus masuk laut UA haha

      Delete
  7. hehe best baca entry ni...mmg suami sentiasa beruntung kerana disayangi isterinya hehe...baru ku tau best rupanya jadi blogger nih hehe (padahal blogger picisan je i ni) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. I pun sama TJ...picisan jugak hehe
      Picisan pun picisan lah....huhu

      Delete
  8. hehehe..betul tu Kak.. kita ni klu boleh semua tarikh2 penting nak direkodkan spy menjadi kenangan terindah..
    cumaaa.. kulingku plak jarang baca blog isteri dia ni (jd dia tak tahu lah apa2 yg isteri dia ni rekodkan dlm ni..) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe satu masa nanti dia akan baca semua entri Atie tu...tunggu ajelah

      Delete
  9. hehe..untunglah suami yg mempunyai isteri seorg blogger kan kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu M3H walaupun hanya blogger picisan je

      Delete
  10. Isteriku blogger popular...untung suami, tapi takut pun ada...
    Suamiku blogger popular...untung isteri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagi takut kalau suamiku menjadi Doktor Percuma Pengubat Hati dan Minda haha....

      Delete
  11. lg untung jika si suami pun sudi baca entry isteri hari2.. kiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu bonus tu MM kalau suami sudi baca blog isteri hari hari hehe

      Delete
  12. Dalam erti kata lain beruntung "Siapa" yang dapat Okje tu ya..he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....Saja je tau Raudzah ni, Arjuna memang confirm beruntung le, untung standard dia aje le...hehe ....tapi buat para suami yg mempunyai isteri yg ada blog juga! ....hehe

      Delete
  13. hihi untung2..sya blum ade suami lgi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau belum ada suami. boye fren le yg untungnya hehe...

      Delete
  14. Senyum kanda dgn N3 dinda ni. Macam terkena batang hidung pulak:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang nak upgradekan para isteri yg memegang gelaran blogger ni kanda hehe... Biarlah para suami berbangga punyai kita ...Tak gitu kanda!

      Delete
  15. hehehe...isteri mmg xpernah lupakan mana mana tarikh penting....suami mmg menjadi keutamaan...klu dah bukan suami jd keutamaan...dah xjd isteri solehah lg dah tu....hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Rietta....jadi isteri apa pun tak tau! hehe

      Delete
  16. aahhhhh...sume nak di luahkan kat blog biarpon kekadng husb kate nengade...hahhahahhahaa..untuk husb kite..dapat isteri sorang blogger ne...hahahhahahhaapotpetpootpet.. kat blog je keje nyeeee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak cukup dalam blog, kat luar blog pun pot pet jugakkan Cik hehe

      Delete
  17. Bila isteri blogger macam u guys mmg untung la suamis tersebut, macam my hubby tak berapa untung sebab selalu kena hentam jer dalam my blog. muahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tak jugak MJ.......sama rata je hentam- hentam jugak....

      Delete
  18. perghh.. betapa beruntungnya hubby deqla tu kan... hahahhaa...

    ReplyDelete
  19. setuju! mmg untung beruntung betul tu.

    ReplyDelete
  20. Ruginya SA belum bersuami..eh..eh...

    ReplyDelete
  21. erks...ilham dari Cik Puan Bubbly ke...he he he...Cik Puan Bubbly la orang yang paling jarang bercerita pasal betterhalf kat blog... once a while keluar cerita memang ler...he he he...berbunga2 jadinya...

    *_^... jap pesal tetiba rasa rindu kat OKJe ni...nak We Chat banyak2lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah tu rindu...
      nak jek Okje le tu...sebut nama dia terus automatik rindu!

      Delete
  22. OKje nak pinjam tajuk tu.... "isteriku seorang blogger"... nak buat novel... hahahhaah

    ReplyDelete