Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 22 August 2013

18 HENGGIT je....

Terlambat pulak bersiaran petang ni........ atenya teman ADA HAL....  Malaslah nak cerita pasal HAL tu sekarang ni, nanti nantilah.....

Sambil menunggu si budak TLBD  balik sekolah tadi......


bini Arjuna berfacebooking, berblogwalking dalam kereta! Selalunya tengok GALLERY ajelah hehe......
Sebab apa?....

NGIGAU kot Arjuna tu lepas raya ni......hehe... Dia tambah seminggu lagi broadband internet kat HP OKje. Alah macam dia bagi bonus le tu kat OKje ....... Korang bonus ribu riban, OKje bonus 18 HENGGIT je.......    

37 comments:

  1. oklah tu akak...cik nor non hadooo..harapkan interner ofis jer..haha

    ReplyDelete
  2. hehehe...rm18 pun banyak kegunaan tu kak.. mcm2 boleh update..hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha betul tu Atie...puas sangat dah tu...sampai tak terhabis le kuota ni!

      Delete
  3. 18 hegget pun kira bonus jugalah tu hehehe

    ReplyDelete
  4. ok lah tu.. sapa nak bagi 18 ringgit.. hihi

    ReplyDelete
  5. penyayang sungguh arjuna :)..18henggit pon banyak dah tu..

    ReplyDelete
  6. kita pun numpang sekaki juga dgn arjuna kita...nunggu anak letih..akak pakai line laju le..

    ReplyDelete
  7. occaylah tu OKje...boleh surf sakan dapat bonus 18 hinggit tu....

    ReplyDelete
  8. wah...seronok tu...di mana2 boleh berfb n blogging...saya buat untuk cuti raya je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah sampai hujung minggu ni je Kniedaz...

      Delete
  9. alhamdulillah, ada gak bonus..

    ReplyDelete
  10. Haaaah...ada jugak hp kita ni masuk internet pun tak boleh...ahahaa...

    ReplyDelete
  11. sekurang- kurangnya ada yg beri ... alhamdulillah .
    Bonda saya klu ikutkan dah tak berapa larat nak bermusafir . tapi sbb rindu kat anak cucu yg dah biasa berkumpul di kg bila syawal , maka digagahkan juga ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah....kerinduan melebihi segalanyakan vee

      Delete
  12. arjuna pun dah masak dgn perangai isteri dia, seorang blogger. hihihi, dalam diam dia beri support kat Okje tu... tapi tak nak ngaku.... hahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul jugak tu Bijen hehe....support dlm diam....tp dtg angin dia anti blogging jugak tu hehe

      Delete
  13. haha, kak okje .bersyukur lah si arjuna tu ingat bonus. :D

    ReplyDelete
  14. heheheh kire ok lah tu kak... sbb dia nk gune kot itu yg dia tambah tu

    ReplyDelete
  15. Zaza cuba nak paham apa maksud rm18 OKje tu..
    plus baca komen2 kat sini, masih tak paham apa maksud rm18?
    Arjuna bg RM18 utk apa OKje?? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha....cik jah ni hehe....penat kak bedah cerita rupanya cik jah tak faham...
      Topup broadband intenet le zaza....seminggu 18 henggit... HP OKje ni line telephone je yg ada sekali ngan Arjuna, Internet tak dak.... Selalunya okje pakai line unifi wireless yg ada kat rumah ni je, so kalau luar dari kawasan mmg tak leh pakai internet le my HP ni... tu yg Arjuna sambung lagi seminggu topupkan broadband internet 18 henggit utk bini dia surf blog ke FB masa tgh menunggu anak balik sekolah.... Masa raya ritu, kan kat kg... dia topupkan intenet seminggu... ni tambah lagi seminggu...tu yg okje kata bonus tu

      Delete
    2. Faham tak...mcm berbelit belit je mak punya explaination tu hehe

      Delete
    3. hahaha ok ok skrg dah faham.. adoiii Cik Jah ni kan blur sokmo.. kikiki mahap lah yer :p

      Delete
  16. Alhamdulillah..murah ati che abe okje..dapatlah more freedom tuh berbglo kan..tgk tuh arjuna bknlah tak suka sangat okje berblog..tu tanda sokongan moral indirectly tuh..betul tak okje..

    ReplyDelete
  17. ok la tu kak.. ada la dari xde.. kang takde melalak nk berfb bagai puleks kan..kehkehkeh..bersyukur seadanya... ;p

    ReplyDelete
  18. Okaylah tu.....
    Janji hado.. =D

    ReplyDelete
  19. ok lah tu ok je..sukelah tu..hehe

    ReplyDelete
  20. bestlah gitu.... taklah rasa bosan menunggu anak balik.. makin kencanglah okje berblog nampaknya lepas ni....

    ReplyDelete
  21. Ok lah tu Okje....saya harapkan internet kat opis dan wifi kat rumah jak....hp takde internet...huhu

    ReplyDelete
  22. Oooo ini mesti package Celcom ya..kita baru tau kewujudan package ni kat Blog Aiza..

    ReplyDelete
  23. rm18 tu cukup berharga buat seorang blogger tegar macam ok je..tak gitu?hehe

    ReplyDelete
  24. Qaseh♥Best apa hp baru dah dpt, siap dgn bonus bb internet lg. Klu mcm ni.... jd house manager pun ok sgt2. X yah stress kerja. X gitu akak¿

    ReplyDelete
    Replies
    1. I likeeee Qaseh ......
      Tp tak dapatlah bonus pukuh riban hehe

      Delete
  25. ok la tu, daripada tak ade.. hikhik :)

    ReplyDelete