Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 4 October 2013

Sure MELOTOPOS esok ni....

Salam Jumaat yang berkat sahabat.....

Esok memang hari yang sangat bizi  bagi OKje ( yelah tu..... macam dia sorang je yang paling bizi hehe...! ) Paginya, ada sukan sekolah TLBD dekat SMAP Kajang. Dia masuk Perbarisan, asyik terkinja kinja kat rumah ni berlatih! hehe ....gelihati nengoknya!

Belah petang pulak, menjawab soalan Wirda Amir, sebagaimana yang dikepochikan oleh  Ummi Aidan dan Arissa dan sungguh bagai dikata Raudzah dan Mama Naim dan Nazif dalam Entri ini, memang esok OKje  berGATHER besar-besaran dengan x-TIKL Ladies, Hi-tea time kat INTEKMA, jom kalau nak skodeng kami! hehe.......
Ohhhh ......esok nampaknya mak memang tak cukup masa !......

Ingatkan gather-gather biasa aje, tapi tak sangka jadi melarat-larat.......
Dengan buntingnya ( BIG claps buat Kekna yang bertungkus lumus merekacipta dan menyiapkan benda alah ni ). Kitaorang cuma komen kat Whatapp je. Bab tahun 88/89 tu memang sengaja kitaorang buh tulisan yang paling kecik! hehe... Boleh gitu?


Dengan name tagnya....... surelah tunjuk yang ada nama mak kan.!!.Dah atenya BLOG mak ...hehe


Dengan exchange GIFTnya, range RM30 je pun.....
Siap dah OKje beli..... hehe.....Apa benda dalam tu, jangan ditanya le, bajet surirumah katakan..... Itu pun cilok duit jajan yang Arjuna selit hari-hari, tapi dengan permission le semestinyakan! hehe .....


Itu belum Door gift, Game, The Taik Cicak Best Dress........
Pergh!!! sure MELOTOPOS esok ni hehe....

52 comments:

  1. Bestnya....jadi okje ni sentiasa bz ye.... ni yg saya tak sabar nak anak2 besar.. boleh le saya bz dating2, gathering macam okje juga...

    Apalah agaknya dalam hadiah beg tu ye? Nati uploadkan gambar banyak2 ye....

    TLBD ...selamat bersukan esok ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiii, intai okje tengah bersiap tu.... haa.. sure meletop !

      Delete
  2. wahhh day-out :D

    mesti best ni ber gathering hihihih

    ReplyDelete
  3. wahhhh...seronoknya....ni nak tetiba nak buat gather gather gak ni...nanti citer tau

    ReplyDelete
  4. tu dia., btul punya sibuk., sok laki kat rumah jgn biar beku plak eik., hehe.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...idak sampai teman nak bekukan somi teman zuhdi oiiii hehe...

      Delete
  5. hebat hadiah yer tuh...cayalah

    ReplyDelete
  6. Jgn lupa nnt tempek gmbar byk2 ngan dress glemer OKje, tak sabar rayanya nak tgok..

    ReplyDelete
  7. Owhhhh...hahahha...bestnya..kalau dekat,blh la skodeng okje..

    Hadiah tu bkn nilainya yg penting,tp tanda ingatan,kalau okje bg sy yg harga rm3pun dh seronok,kwn okje yg dpt harga rm30 tu lglah seronok...

    Tema hitam putih ke okje....?nnti blh la cite kat kami di sini...memang meletopsss...kebaboommmmm

    ReplyDelete
  8. Bznya okje..best la dpt keluar dgn kawan2,tkar2 cerita kan

    ReplyDelete
  9. Pergghhh...nanti dress lawa2 eh...:)

    ReplyDelete
  10. Mmg melotopos Ladies' Day Out nih! Dengan gift, door gift lagi, dan best dress pulak ala-ala nak attend award festival pulak rasa nyer!

    ReplyDelete
  11. Amboi! meletops macam manalah agaknya tak dpt kanda banyangkan. Kena tunggulah ladies blogger yg attend up the entry.. Ada yg dah tak lelap tidur malam ni nampak gayanya:)

    ReplyDelete
  12. Selamat Berjimba-jimba Okje...jangan lupa kat sini nanti..yang ni tak yah suruh, sure punya ada..he..he

    ReplyDelete
  13. Seronok la OKje esok ye..Intekma tu dekat dah dgn rumah saya..tapi esok saya pegi KL pulak..kalau tak boleh gak skodeng OKje kat situ..he he..

    ReplyDelete
  14. hamboiiii..hamboiii...hamboiiiiii...kemain bizi lagi...takpe2...cik skodeng dari mangkuk je lah..hahahhaha

    ReplyDelete
  15. gather gather ngan kwn lame mmg konfem best...

    ReplyDelete
  16. haloh haloh haloh.. sakan lah esok ni yer Bedah hehe..
    tapi bestkan kalau buat gathering dgn member2 lama.. mcm2 benda nnt nk dibualkan.. lpssttt 1988/99 tu Zaza baru umur 8tahun (1988) 9tahun (1989) hehehe betapa jauhnya beza umur kita ni Bedah oii hehehe
    selamat berjimba yer OKje.. enjoy your day =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...mmg jauh beza tu Cik Jah.. masa tu kalau Cik Jah ada hingus hijau pun tak reti nk buangkan terpaksa cik Bedah lap walaupun geli hehe....

      Delete
  17. Wah memang sibuk tu hainom... Selamat bergathering :)

    ReplyDelete
  18. wah! dah ada plan weekend... mesti seronok ni jumpa member2 lama.. byk cerita yg boleh dikongsi...:)

    ReplyDelete
  19. good luck yew..kak anom n TLBD....enjoy !!

    ReplyDelete
  20. wahh.. kemain syioknye dia.... bz bebenor tu.... nanti update tau... ;)

    ReplyDelete
  21. Bila sekali mak2 keluar...gathering pulak tu, sure Meletop!! Elok buat kat stadium, barulah sesuaiii... :)

    p/s: Tak sabar melihat apakah gaya/fesyen Okje...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kes perli tu nampaknya, suh buat kat stadium....hehe
      haha....dah orangnya pun bukan kaki fesyen BM.....pakai blouse ngan seluar aje le....hehe tak denya dress bagai haha....kalau ada karpet merah, harus! Hehe

      Delete
  22. assalamualaikum,

    wanita dan bizi mmg tak dpt nk di pisah kan...hehe

    perjumpaan ex-ofc mate ke blogger ni...
    apa pula yg ada tulis ''awam" "ukur"...tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perjumpaa x school mate TIKL....Ooo tu kelas kitaorang dulu Ati....teknikkan ada kelas Awam/Civil, Ukur, Mechanical....ala ala engineering course...

      Delete
  23. selamat membusykan dieri yer okje

    ReplyDelete
  24. cm best je..apa2 pon..enjoy utk esk ye..:)

    ReplyDelete
  25. Okje..waa dah penuh aktiviti weekend ni ye. Bestkan dapat berkumpul dengan kawan2 lama, tentu MELOTOPOS, hehe..

    ReplyDelete
  26. Untungnya dpat gift from Parisss with ♥♥♥...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paper bagnya aje gambar Paris Eifiel Tower ....... dalamnya from Parit with love hehe

      Delete
  27. my x-sek rendah pun sdang buat persediaan utk ghatering pada 30 nov nih . dah ramai yg bagi green light termasuklah seorg yg sdg wat phd kat London . PR kt kg mmg best . wpun sibuk mengajar , tapi masih sanggup pi rumah ibu bapa kengkawan utk invite . kami wat tukar2 cenderahati seikhlas hati ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo...kira rapat jugaklah batch awak yeh Vee....sekolah rendah tu...lagi happening...

      Delete
  28. neng hotel intekma ke ..
    pokol piro ..
    aku bioso neng kono jugak ..
    manatau .. keno nyolong2 ndelok ..
    he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyo?.... Wah isin pulak enek wong nyolong nyolong ndelok hehe

      Delete
    2. neng jero dewan mangan atau ke tepi kolam hitea nay ..

      Delete
  29. wah letop bak sini beg cantik tu kita nak boleh?

    ReplyDelete
  30. Fuhhhhh....bizi nampak....hehehe...
    Alaaaaa nak skodeng tapi jauh.......

    ReplyDelete
  31. wow , reunion ker haper nih ??? macam grand semacam jer ?? ehehehe ~~

    ReplyDelete
  32. mmg meletop la.dpt dh bygkan kemeriahannya..enjoy ya!

    ReplyDelete
  33. Salam Sabtu...memang meletop ni....nak join gak..... meriahnya... ^^

    ReplyDelete
  34. aiyooooooooo sunyi sepi jer tuan rumah

    ReplyDelete
  35. semoga segalanya berjalan lancar seperti yg dirancang...amin...

    ReplyDelete
  36. Entry gader2 please....nak tgk giftnya jugak okje...bole ke...? Hehe...

    ReplyDelete
  37. mmg melotops lah okje..siap ade name tag lagi yer, takperasan okje ade pakai tak dlm entry slp nie..
    psstt..bajet surirumah jgn undererstimate.tgk2 kalah yg bekerja tuh..:)

    ReplyDelete