Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 17 November 2013

Enjoy ZIRAFAH

Salam Ahad....

Dah katanya Anniversary mak esok.....
So, hari ni, menjelang Anniversary, kasi chancelah mak layan lagu CINTA mak dedulu..... Yang tak menahannya siap tulis lagi tajuk lagu ni kat atas tie pengawas sekolah tuuu.... nak buat souvenir katanya.....
Dahsyat tak dahsyat memori daun pisang mak dedulu....hehe.... shhhh......


Semalam, sehari suntuk OKje duduk depan lappy bizi berblogwalking, sambil tu laju je membalas mereka yang datang komen entri semalam. Mereka tanya, OKje jawab, kira macam SIARAN LANGSUNG lah gayanya hehe...... Sangat sangat FREE semalam. bestnyaaaa...... Enjoy ZIRAFAH kata ko....

Si anak dara dua orang tu balik event Sek Agama semalam, bawak mee goreng tiga bungkus.  Lepaslah LUNCH untuk kami tiga beranak.


Walaupun agak sedih rupa meenya........ kosong tanpa ada spesis haiwan dalamnya, namun tetap bersyukur......... kerana itulah rezeki lunch kami namanya, syukur sekali lagi, sebab belum kena makan pasiaq lagi hehe .....


35 comments:

  1. Alhamdulillah, rezeki jugak tu.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...rezeki lunch smlm ye kak?? takde lah nak masak utk lunch...hehe...
    Baru semalam dengar lagu2 ni....mengimbas juga...suka sebenar nya lagu2 Bryan Adams ni...:):)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...bile dah ade resepi pasiq sila share2...sebab tahun akan datang cik pulak yang bizi mengoogle resepi pasiq...hahahhahaha

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah bersyukur dengan 'rejeki' yang ada

    ReplyDelete
  5. Patutla awet muda okje... hati sokmo tenang, enjoy zirafah .... alhamdulillah banyak2 kan... semoga lebih lagi keberkatan di masa akan datang.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah tak yah masak tengahari.... betul2 enjoy zirafah ni

    ReplyDelete
  7. Semalam tak berukur tanah yer okje, tak cukup korum yer..heheh.. lagu bryan adams tuh mmg glamer tul ms zaman2 sekolah kang..lagu tuh ker okje tulis kat tie..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ukur jugak UA lepas maghrib cari makan hehe.....
      Jiwang karat katanya..... nk buat camne haha...

      Delete
  8. pssst , syukur sbb x yah turun dapur berperang ngan periuk belangan !

    ReplyDelete
  9. sedap kotttt ...macam sedap jerkkk macam sedappp jerkkk hukhukhukhuk... kalau mee tu basah lagi sedapppp adoiii nak kena p cari mee plak dah nehh..huhuhu. kak pasiaq tu resepi baru ka?? nak jugakkkkkkkkkkkkkk :P hihihi

    ReplyDelete
  10. wow..lagu evergreen tu...romantik ghupenye.....
    nape okje delete comment kat blog intan???x smpt nk mmbaca n reply....:)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah....rezeki tu okje...tang x msak tu yg best tu...:-)

    ReplyDelete
  12. syukurr. . .byk lebih ke mee tu smpai bw blk okje io. .gorenglah telor. .menambahkan rse sedap

    ReplyDelete
  13. enjoy zirafah? Petama kali dengar.

    ReplyDelete
  14. sy pun minat lagu ni, Bryan Adam mmg best. Satu lagi lagu nostalgia dlm hidup sy, Paint My Love nyanyian MLTR. Best jugak sesekali layan lagu2 yg pernah mengusik jiwa.

    ReplyDelete
  15. sabaq je la.cmno la gayanyaenjoy zirafah tu ye okje.hihi

    ReplyDelete
  16. Ni mana dapat term Enjoy Zirafah ni? hahhaha..

    ReplyDelete
  17. wah ...
    lagu dari filen Robin Hood tu ..
    agaknya wktu tu bayangkan arjuna mcm kevin costner ..
    he..he..

    ReplyDelete
  18. happy anniversary in advance ye.. moga kekal bahagia hingga ke syurga

    ReplyDelete
  19. heheh walau tiada spesies haiwan pun takper la, janji lepas tekak kan. eh kalau macam kami ni, mee goreng bodo lagu tu la yg dimimpi kadang2.

    ReplyDelete
  20. kalau yak mo kais kita lah kita semalam nak makan tapi dok ada mee koning geee

    ReplyDelete
  21. hehhehehe... lagu tu mmg sedap kak... lyn kalu mendengor nyer

    ReplyDelete
  22. mee goreng bodo pn sedap..malam tadi dinner masak mee goreng la kt aiman..

    ReplyDelete
  23. Lagu ni mmg best lah okje.... done clik2 nuffnag yer

    ReplyDelete
  24. jiwang berkarat jg cikbedah kita ni eh.. hehehe
    layanzzzz :))

    ReplyDelete
  25. Salam Isnin okje...Wah jiwang mama zir...I'll do it everything for you ya!!!!

    ReplyDelete
  26. Wah, OKje...jiwang berkarat juga nih. Saya sampai sekarang minat lagu cinta sepenuh masa, macamana nak buat ni? Eh, rasa nak gi dok menggali lagu memori zaman batu jugalah tapi masalahnya masa tu kekasih hatiku bukan suamiku. Mahu kena hempuk tak tentu pasal pulak kang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha....dah atenya penuh taman bunga nak buat camne....hehe....
      kalau cenggitu, jangan berani nak gali....tk pasal pasal atas lantai kepala kita MD hehe

      Delete
  27. kasi can la kat kak okje ni lyn jiwang... hikhik.. pikiran kompem merewang2 jer skng kan..hikhik...

    ReplyDelete
  28. kita pun terasa sedihnya.. hehehehe, alhamdulillah, rezeki akak utk hari tu

    ReplyDelete
  29. Mee kosong pun sodap kalau tengah lapar OKje....hehe

    ReplyDelete
  30. first time m3h dengo perkataan enjoy zirafah..kah3..

    ReplyDelete