Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 26 March 2014

Weyhhh...

Salam Rabu.......

Weyh....... banyak hutang dengan kome ni, entah bilalah mak nak sampai blog kome yer....... menggigil gigil dah ni macam nenek kebayan, berapa tahunlah Mama Zir nak sampai blog kome,  kalau cenggini punya gaya hehe....

Layan jerlah gambau yang ada dalam Hp mak ni sebelum mak lupuskan masuk dalam Hd....
Balik ambik Angry Bird tuition singgah minum ..... memasing dah kenyang sebenarnya, sebab baru lepas makan malam, tapi kalau tak order, macam rugi pulak! hehe......  nafsu yek! Kena sekolahkan dengan Ustaz ni kalau dia baca! takuttttt...... hehe...


Yang ni kerja TLBD........
Nak jugak libatkan Cik Dodoll dia dalam hal ni.....  pose dengan ABC........ hehe....


Kasih ayah katanya..... buat Sudden Attack......
Moga hadiah ini sebagai pembakar semangat untuk Angry Bird dan TLBD untuk belajar dengan bersungguh sungguh.

Abang,
Tengok tu.....  betapa gembiranya ayah bila abang berjaya!
Satu je yang ibu pesan, janganlah sampai kecewakan ayah, gembirakanlah hati ayah dengan kejayaan seterusnya. Ingat!! Tanpa kasih sayang dan izin Allah, abang tak mungkin mengecapi semua ini!
Alhamdulillah, Ya Allah....


OK lah weyh...... mak nak buat sarapan ni....


38 comments:

  1. Gigil napa lagi? Kang dah settled kerisauan di dadamu! Anak pun dah lulus dengan jayanya. Bab-bab BW tu nanti ada masa, singgah ajelah ye... maklumlah kita ni mak-mak time memang very mencemburui hidup kitakan!

    Tengoklah tu SA, kasih ayah.... hadiah pun marbeles hah. Jangan lupa ucap terima kasih, peluk cium lagi tanda kita sayang sangat kat ayah kita. Mesti PapaZir beberapa hari ni senyum tak lekang di bibir dek gembira dengan kejayaan anak. Kalau tak, mana nak dapat tengok makpak kita melompat dengan penuh tangisan kegembiraan gitu...

    Eh, gambar lompat-lompat tu tak snap ek OKje?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dapat result mcm 'orang tu' mungkin jugak panggil pbotographer snap masa kitorang lompat bintang kot haha....ni lompat atas katil jer lah ....tulah tu....harap dia tak lupa penhorbanan ayah dia tu

      Delete
    2. Lompat atas katil aje? Alah, tak rock ler... nasib baik katil tak patah. Kalau tidak bertambah ongkos PapaZir bulan depan....huhuhu...

      Napa ek dulu kita tak ingat nak panggil media dan photographer masa ambil result SPM? Dah lah muka comel gila masa tu....keh3x. Jangan muntah bila membaca komen balasan ini yek!

      Delete
  2. Apa yg lebih membahagiakan kita selain melihat kejayaan anak-anak. Rasanya memberi tidak ada masalah buat kita sebagai ibu-bapa bila anak kita berjaya. Syukur alhamdulillah..

    ReplyDelete
  3. Bestnya hadiah abang dapat ye... keep on abang... pemangkin buat adik2 jugak tu :)

    ReplyDelete
  4. merangsang kejayaan demi kejayaan anak semoga memberi kebahagian.

    ReplyDelete
  5. wah ,doll tu nak makan ABC juga ke hainom.?...
    Apa pun kejayaan anak adalah kebahagian ibubapa....

    ReplyDelete
  6. tak per...buat mn penting dl..
    nnti betui2 free br BW ye...

    alhamdulillah...abg berjaya dgn baik sekali
    sure la mak dan ayah gembira kan..
    ayah siap kasi adiah best lg..
    bljr rajin2 ye..

    ReplyDelete
  7. wish tu buat zee rasa sebak la pulak kak..
    moga SA terus berjaya dan berjaya lagi lepas ni..
    bestnya dapat adiah..
    kasih ayah sama jugak ngan kasih ibu..takde nilai dan galang ganti..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah satu demi satu kejayaan menceriakan keluarga.. moga terus success gitu lah :D
    Say doakan yg terbaik untuk Kak Hainom ,TLBD dan anak2 :D

    ReplyDelete
  9. Mesti seronok SA kan Okje ..Pembakar semangat tu...

    ReplyDelete
  10. klu dah semua join , mmglah best makan reramai . tak kan nak order air jer ... bestnya lah ada ayah byk rm nih ... tahniah SA .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg order air je Vee ....tu yg kata ikut nafsu tu.... sebab baru makan mlm kat RUMAH ( nak bagitahu okje masak ni Vee hehe....)

      Delete
  11. Tahniah abang.. itu la kasih mak ayah, tak cemerlang pun dah sayang sangat, inikan lagi bila gemilang. (eh boleh paham ker maksud saya ni.)

    ReplyDelete
  12. Senyum sampai telinga abang...:)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah atas nikmatNya ... lega dan tanda bersyukur serta penghargaan ibu dan ayah buat SA yang menggembirakan hati... adik2 dah boleh mula fikir nak minta apa nanti ya..

    ReplyDelete
  14. Tahniah buat anak teruna.
    berbaloi2 lah belajar sungguh2..
    dpt hadiah best hah~

    ReplyDelete
  15. taniah utk anak akak, dpt hadiah best...

    ReplyDelete
  16. Tahniah sis Okje!!!! Bestnya dpat hadiah macam tu.

    ReplyDelete
  17. nak gak samseng... tuler kasih ayahkan.. ayahni memang payah nak kata sayang tapi dalam diam mungkin kasih sayangnyer lebih dari ibu... alahai teringat lak kat apak kita tau...
    penyek cik dodoll sbb nak masuk gak dalam gambar...

    ReplyDelete
  18. Seronok la SA dapat hadiah kan okje

    ReplyDelete
  19. minum air kat rumah mmg tak sama dgn air kat kedai.. hihihi, sekali sekala kena juga tukar selera.. yer tak Okje?

    Alahai, comel jer TLBD ambil gambar dolll tu…. Doll pun nak makan ABC yer TLBD? Anak2 saya dah beberapa kali tanya, naper kat Bradford ni takde ABC? Sampai bila cikgu tanya apa favourite food Aisyah, boleh pula dia kata ABC…. dia pula pelik yg cikgu tak tahu apa tu ABC…. hahhaha

    wah, bestnyer hadiah cemerlang SPM….

    ReplyDelete
  20. Fuyooo dapat hadiah Samsung... tahniah...semoga ianya memberi semangat kepada Angry Bird n TLBD

    ReplyDelete
  21. Wahhhhh gembira sakanlah dpt hadiah best camtu kan....hehe tahniah utk anak teruna okje. Semoga terus berjaya!

    ReplyDelete
  22. tahniah buat anak akak yer :)
    teruskan berusaha, dan semoga terus maju jaya selepas ni:)

    ReplyDelete
  23. Tahniah buat anak akak...semoga dia tak lupakan pengorbanan ayah dan ibu dia sekali

    ReplyDelete
  24. tahniah untuk anak bujang OKje..ada hadiah spesel lagi

    ReplyDelete
  25. Bestnya hadiah tu.. moga SA terus melakar kejayaan demi kejayaan..

    ReplyDelete
  26. sempena meraikan kejayaan abg ke apa ni?dh terlepas keretapi..tahniah buat abang kena cemerlang dlm SPM,tahniah buat papa n mamanya jugak.tumpang gembira..:)

    ReplyDelete
  27. wahhhh! beruntungnya SA ada ayah yg sangat baik Kak... touching kan... moga2 SA akan terus berjaya, dan jadi contoh pada adik2...amin :)

    ReplyDelete
  28. wah bestnya SA dapat hadiah gitu
    teringat abah saya pula, walau sya tak cemerlang dalam pelajaran
    abah tetap bagi hadiah
    terharu bila teringat

    ReplyDelete
  29. beruntunng anak2 skrg.. ganjaran yang hebat2 boleh dapat dgn kejayaan..
    OKje.. mintak lah apa2 lepas ni.. tunjukkan kejayaan memasak anda didapur.. mudah2an dpt tong gas baru.. ahahahhaa

    ReplyDelete
  30. wah.. sronok SA.
    hargai perngorbanan ayah ye SA

    ReplyDelete
  31. untung lah SA dapat hengpong....tak sia2 usaha selama ne kan...
    Tahniah SA...

    ReplyDelete