Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 16 April 2014

Ada apa dalam KOPIAH tu?

Salam Rabu.....
KOPIAH sapalah ni duk atas Tong Derma kat masjid.....
Dah katanya bizi body.......  nak jugak OKje menjengah ada apa dalam kopiah tu....hehe


Terus dapat idea nak buat entri......
So, apa lagi ....... kalau rasa terror, cuba le teka! Manalah tau dapat Pemanggang Ajaib ke ! haha......

44 comments:

  1. ahahhaa...dalam tu ada HP tuan punya kopiah....hihi...
    pemanggang ajaib pleaseeee.... hahhaa

    ReplyDelete
  2. dalam tu ada kunci kete...apa lagi...pemanggang ajaib la :)

    ReplyDelete
  3. ada duit kot,
    bak lah panggang ajaib adik tu
    tak sabo nak bako satay kambing tata, miahahah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak TAB, side dish nya popia goreng eh?


      Ngeh heh heh heh. Pastu kita makan sambil bersiar-siar naik lamborghini. Kaler apa kak lamborghini kau tu?

      Delete
    2. uishh lambogini aku cenggini haaa

      takde gambo lak nak tunjuk macam komen fb tu..

      color kelabu asap la tata oii..

      eh kiter? bila masanya kiter woitt

      kan ke aku suh ko jalan kaki..

      perasan nak tumpang lambogini aku..


      Delete
    3. syoh...syoh....nak borak berdua pasal lamborghini gi balik blog memasing hehe,.....jeles adik tau kak Tab....adik cuma ada Kuda besi jer!

      Delete
    4. Sorry Nom. Kacau main kat rumah ekau ni hah.

      Kak TAB, kau memang! Dasar perasan-bibir-tebal-bak-Jolie-la-konon-tuhhh!!!


      Huh.

      Delete
  4. Taik cicak? heheheh..
    berdebar dah tuh kena bg pemanggang ajaib hanto fiji lagi..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe....nasib salah UAA.....kalau tak terpaksa pos PA Umialya ke Fiji hehe...

      Delete
  5. sempat ambik gambo kopiah tu ye okje hi hi

    ReplyDelete
  6. Takda apa-apa. Kalau ada apa-apa pun dah lama lesap kena ambil. Lagipun OKje tak cerita kisah selanjutnya, mestilah takda apa-apa pun. So, boleh request hadiah tak ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terpesong sungguh jawapan tu!....dasar malas mikior hehe...

      Delete
  7. rasanyer ada uban dalam tue..
    hhehe.

    ReplyDelete
  8. dapat pemanggang ajaib??? ehhh nakkk..hahahha

    ada taik cicak kot..tak pon bangkai cicak..ewwww

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau sda bangkai cicak idaknya teman ambik gambar ! busukkkk

      Delete
  9. Dalam kopiah tu ada daki!


    Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. perasa betul ler sangat...miahahah

      Delete
    2. Dua orang ni asyik sembang berdua jer....huhu

      Delete
    3. hahaha. sama kan Kak TAB, kopiah laki kau ada tu? hahaha.


      Kak Nom, kami berdua je yang byk molot nak menyembang.

      hehe.

      Delete
  10. Ada Note kat situ : Bantulah saya sila derma disini....

    ReplyDelete
  11. xde pape dalam tu dah kot...sebab klu duet nak derma, lebih baek terus masuk dalam tabungkan...kecuali tabung dah sangat penuh larr..

    ReplyDelete
  12. helaian uban2 tuan kopiah tu kot ..

    ReplyDelete
  13. alahai hainom ....bagi teka teki pulak....akak nk tau juga apa yg ada ...suspennya.

    ReplyDelete
  14. Salam OKjer..
    dapat pemanggang ajaib?? nasib dh ade dh kat rumah.
    kalo zura menang bg lah hadiah microwave yer~*ko ade?? siap request hadiah.. hahahahahaha

    Zura teka.. Ade tasbih lah dlm kopiah tuh.

    betol x?? betol x??
    heheheheehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha......salah Zura...jgn nak berangan dapat microwave!

      Delete
  15. ada duit kot kak.... boleh try dua kali tak? kalu tak pun ada rambut uban

    ReplyDelete
  16. cincin permata besar tuan punya kopiah kot (ala2 yg to' bomoh punya, hi3..)

    ReplyDelete
  17. ade no telefon kot...hahahhaha

    ReplyDelete
  18. wah..macam nak bagi pemanggang ajaib je tu!tahi cicak..haha

    ReplyDelete
  19. err sapu tangan kot?

    ok nak pemanggang ajaib 10 bijik hihi

    ReplyDelete
  20. ala, tak datang pula idea nak teka apa… kalau Danish suka letak dinosaur dalam kopiah si abah.. tapi sah2 bukan tu jawapannya, kan?

    ReplyDelete
  21. Eleh.. sebenarnya dinda dah tertipu sendiri ingat ada benda di dalamnya tapi sebenarnya tak ada apa pun...

    ReplyDelete
  22. elehhh dah tau sebab dah baca entry harini..
    jwpnnya anak burung.. hahaha
    kasi pemanggang ajaib satu pelisssss :-P

    ReplyDelete
  23. Haha.. terus nak offer pemanggang ajaib ya.. hebat2.. mujur tak berjaya diteka dgn betul..

    ReplyDelete
  24. macam mcam jaqapan dok ada tp semua nya jauh tersasar.susah benor gayenya..hihi

    ReplyDelete
  25. pemanggang ajaib? wah best tu! hehe

    ReplyDelete
  26. tau dah jawabnya..haha klu cam gini gay sy pun tak reti nak teka.huhu

    ReplyDelete