Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 28 April 2014

Dengarlah BINTANG Hatiku...

Salam Isnin .....

Projek weekend macamana, OK?
Mak yang surirumah ni pun, cuti 2 hari hujung minggu pun rasa macam tak puas lagi..... Apa kata kasi tambah jadi 4 hari..... kan best ! hehe....

Tak ingat group Whatsapp mana yang hantar video ni.......Tapi yang pasti, bila dah banyak sangat segala macam dalam hp ni, bikin mak punya hp hang, time tulah baru bizi nak mendelete segala isi mak nenek. Tu yang baru perasan kewujudan video Dengarlah Bintang Hatiku ni.....

Dengar sekali macam best jer, dengar 2 kali macam 'feel feel' je Papa Zir yang hantar video ni tuju khas buat kita..... hehe.....


Jangan mimpi!......
Lama weyh dah tak dapat lagu daripada Papa Zir....... dekat 18 tahun, mahu!....hehe....
Cubalah korang dengar yeh....... senikata dia besttttt sangat. Part paling best.....

'Aku akan menjaga mu. semampu dan sebisaku, walau ku tahu ragamu tak utuh...
Ku terima kekurangan mu dan aku tak akan mengeluh, kerna bagiku kaulah nyawaku....'  

Sejak ada lagu ni, kalau Papa Zir duk pot pet lebih lebih, dan dan tu OKje terus buka video ni......
Ingat Papa Zir.......ingat.....katanya mak ni nyawa mike.....hehe....

41 comments:

  1. Jiwang karat kt bini srndiri takpe..

    ReplyDelete
  2. best kak..cik nor suka lagu nie..:)

    ReplyDelete
  3. K Nom, sweet nya!!

    Terharu seh nyong.

    ReplyDelete
  4. dengar juga walau buffering memanjang..so sweet ^_^

    ReplyDelete
  5. Best kan sesekali dpt lagu dari en somi...hihihi... Sy suka lagi nie OKje best... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagu ni bukan En Somi bagilah RH....group WA....time nak delete baru tau lagu ni best...

      Delete
  6. hambooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
    jiwang sangat letewwwwwwwwwwwwwww :P

    ReplyDelete
  7. hehe, kalau saya pun terharu
    p/s - mujur hp saya tak canggih, tak adalah hang =)

    ReplyDelete
  8. wahhh.. lomantiknye kalo dpt lagu dari suamikan.
    mesti tersengeh2 jer bila tetiba dgr lagu yang suami bagi tuh.. sweet sangat!

    ReplyDelete
  9. Waduh, waduh, waduh! Kotnya lomantik sekalik ini hari ....

    Kalau PapaZir dengar, dia berhenti potpetpotpet ke tidak? Ke terus sengih, jeling-jeling main cubit-cubit paha gitu? Hehehe....

    Nanti kita dengar. Sekarang kat office tak boleh lomantik-lomantik walaupun semua pun tak faham apa maknanya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa? Ingat dah berkilau kilau tak boleh lomantik ka? hehe
      Kalau dia dengar bukan setakat cubit peha lagi beb haha.... Yelah tu.... tak denya ..... tak de kesan langsung pun....hehe buat dek aje!
      Dah dengar ke belum?

      Delete
    2. Dah dengar dah OKje... tapi kan suami kita ... nak tahu tak apa lagu dia suka dengar sekarang...memang tak leh blah ler.... lagu 1Malaysia tu!

      Delete
    3. haha...tu bukan lomantik tu...tu laptiotik tu haha...

      Delete
  10. amboi hainom lagu romantik gitu.....apa2 pun lirik cukup bermakna tu...

    ReplyDelete
  11. wahh romantiknya lagu tu
    suwitnyer cik abey dik okje
    lomatik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak tab ni mesti baca entri lompat lompat ni...kot kot dengar lagu jer....pecah tembelang!

      Delete
    2. laa kak tab baca habis tapi
      tak perasan yang feel2 papa zir bagi hak hak

      Delete
  12. Amboiiii!... tetiba buat kanda sengih panjang tau dinda.
    Gaya macam org zaman P Ramlie pulak.
    Remaja sekarang dah tak main macam kita dolu-dolu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah kanda.....lagu jiwang mereka mesti semua rap ek....hehe

      Delete
  13. wahhh..suka lagu ni jugak kak...hari2 dengar...hihi..jiwangggg...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe ye ke Atie?....kalau gitu sama sama jiwang le kita Atie...

      Delete
  14. hehehe suka2... sweet nyer okje

    ReplyDelete
  15. saya pun suka lagu ni..tenang je..romantiknya somi akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa yg romantiknya UA....bukan dia yg tuju lagu ni kat okje pun....ni mesti tak baca entri yeh hehe

      Delete
  16. cepat2 ambil headphone nak dengar lagu ni… best best….
    Tumpang jiwang karat kat sini kejap…. hihihi

    ReplyDelete
  17. Jiwang rupanya okje ni..msti romantik ni kan..! Kan..!

    ReplyDelete
  18. hihi.pepagi dengar mmg jiwang je ni okje
    weekend saya kami laki binik nyukat jalan ke tesco selayang n nsk selayang.carik tong buat stok air lagi.huhu.hari ni msk hri ke 5 xda air

    ReplyDelete
  19. Nurul pun dapat gak lagu ni.. huhu.. lirik dan lagu mmg thorbaikk.. huhu

    ReplyDelete
  20. Sesekali jiwang karat kan okje.....layannnn

    ReplyDelete
  21. amboi siap ada bukti lagikan..
    ha garang mama zirni..

    ReplyDelete
  22. hehehe romantiknyer la korang. ada jugak papa Zir dedikasi lagu walau pun lama dulu yeh, ni papa JJ ni... asyik duk hantar gambar menatang yang funny funny jer, langsung tak romantik.

    ReplyDelete
  23. agak2nya papa zir ada baca tak entri n? luahan hati isteri, sesekali apa salahnya wat kejutan..

    ReplyDelete
  24. sedap gak lagu ni...OKje kena hint2 kat papa zir...agak2 bila last dia tujukan lagu tuk mama zir tu...

    ReplyDelete
  25. Hai.. Okje. Sorry lama saya tak jenguk sini. Jenguk ada tapi takdak komen. Masa kejar masa hari tu terasa nak baca je haha... komennya malas.

    Lagu apa ni? Nanti saya dengar ya. Nak buka laptop buat kerja lepas ni bolehla dengar apa lagu ni. Pastinya sedap dan romantik berdasrkan komen kawan2 tu.. Suami saya masa awal2 kawin dulu selalulah tuju2 lagu..dah sekarang ni xda dah pulak.. hai..

    ReplyDelete
  26. tu dia bapak jiwang..sy mmg suka senikata yg menusuk kalbu cmni..tp bab2 tuju lagu ni takdenya en suami layan lagu2 baru gini..dulu kini selamnya dengr lgu rock kapak je.lagu percintaan ialah aku hanya serangga,BPR.muahaha...

    ReplyDelete