Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 14 November 2014

Best Friend Forever

Salam Jumaat....

Semalam OKje didatangi Tetamu Cilik dari Terengganu.....  Kawan si TLBD.
Asalnya mereka ni satu sekolah, tapi dah pindah Terengganu sejak awal tahun ni. Best Friend Forever lah sangat kononnya ni hihi......



Amboiiii ......bukan main suka lagi ye dapat jumpa kawan dia!....... 
OKje pernah jugak cerita pasal mereka ni kat Sakan Ko yeh Dik masa depa gi rombongan sekolah ke Kidzania dulu.

Kasi chance mereka happy happy berselfie depan kamera Jepun hihi..... Yang sorang jadi kucing, yang sorang jadi arnab, bagus sangatlah tu......  Untung jadi bebudak zaman sekarang ni kan....

  
Tapi yang pasti, Best Friend Forever mak adalah orang tu hihi..... ( Nak jugak buh best BFF diaaaaa........ keh keh keh jangan ada yang muntah kaler kaler sudah! )



34 comments:

  1. bff mak mmg xde dh org lain..ekeke

    ReplyDelete
  2. yolah ...siapa lagi lah bff ever2....kalau tak cik abang sendiri kan hainom....

    ReplyDelete
  3. mesti seronok...apa la mama ni...asik mama je nak bff...mereka pon nak..hehehhe

    ReplyDelete
  4. Ini BFF yg adik tunjuk. Ada lagi yg disorok mak tahu kan dik kan...
    Biar mak suspen dik... garu-garu kepala memikirlah tu haha...

    ReplyDelete
  5. yg bawah tu forever hingga ke jannah..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Caranya klik link di bawah

      http://madey09.blogspot.com/2014/11/pencarian-anugerah-tropi-untuk-blogger.html

      klik gambar, besarkan.. klik mouse bah. kanan 'save image us'.. cubalah..

      Delete
  7. semoga bff sampai ke jannah gitu...

    ReplyDelete
  8. dua2 cantik dan manis:)
    maknya pon sama....tetap awet muda:)

    ReplyDelete
  9. Mak ni kan memang tau. Cerita pasal bff anak pastu tetiba nak selit bff dia juga kat bawah tu. Yang tu, tak bagi tau pun dah taulah Mak. Tak payahlah nak ulang tayang banyak kali. Dah takda kaler lagi muntah kita Mak oiii....

    ReplyDelete
  10. Gambar yang bawah sekali tu bukan jer bff malah ke Jannah gitew..
    So sweet..

    ReplyDelete
  11. alahai sweetttttt...kecik2 dah ade bff hah...

    bagus laa mcm ni kan okje...percaya lah esok2 sampai ke u sampai kawin dieorg ni still bercontact eeheheheheeheh

    ReplyDelete
  12. comel je..hehehe..

    yg bff bawah tu pun lagi comel..hehee.

    ReplyDelete
  13. amboi sakan berselfie
    sorang jadi kucing sorang jadi arnab ye

    yang bff paling bawah tu kemain ye

    ReplyDelete
  14. mahai tu camera jepun tu ... kena guna token 8 kan ... kan ... sesekali buat kenangan depa ber2

    ReplyDelete
  15. BFF yang bawah tu yang terbaikk..:)

    ReplyDelete
  16. kak... yg itu mmg bff dunia akhirat kan...

    ReplyDelete
  17. suami kita..mmg bff kita kan..share segalanya. sampai cerita geng blogger pun saya share..hehee

    ReplyDelete
  18. Asalam Hainom ..nanti klik dua kali akan membesar gambar tu , bukan banner paling atas ya, tapi di entry ini
    http://madey09.blogspot.com/2014/11/pencarian-anugerah-tropi-untuk-blogger.html klik dua kali agar membesar ya..

    ReplyDelete
  19. asalam..nampak macam kembar kan...

    ReplyDelete
  20. asalam bagaimana dah cubah ke besarkan banner tu..hainom join jugakan..

    ReplyDelete
  21. mak dengan anak sama2 comel dengan best frenz memasing.hehe

    ReplyDelete
  22. salam isuk hainom ..
    best friend anak2 kita tu akan terbawa sampai dewasa dia org tu ..
    anak2 ku koyo kuwi jugak ..
    wlupun wes gedi2 tp konconay
    konco seng egek seko cilik2 mbiyek

    ReplyDelete
  23. comelnya... reaksi BFF tu dalam sticker :)

    jemput join > http://buatwanita.blogspot.com/2014/10/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete
  24. muka BFF TLBD iras2 muka anak kawan suami.

    untung tlbd dapat mak yang rajin melayan dia hihihihi

    ReplyDelete
  25. Haha..bagusnya ada Bff di usia muda gitu. Saya sekali sekala intai Ig murid2 saya saya rasa seronok juga tengok persahabatan murid-mrid 13 dan 14 tahun
    .
    eh.. rasanya motif nak cerita pasal Pak Jilap kan? Haha.. jangan tak ngaku..

    ReplyDelete
  26. hak yang paling tu yang sweet sesangat tu =)
    moga terus berbahagia hingga ke jannah ye

    ReplyDelete
  27. comel jer mereka dgn bff mereka..

    ReplyDelete
  28. dah blog dia . mesti ada bff dia gak la kan ... heh heh

    ReplyDelete
  29. Hepi tengok anak dara Okje dengan BFF nya tu ... ingat zaman budak2 dulu

    Yang bawah tu opkos lah BFF yang forever and ever gitu ... :D

    ReplyDelete