Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 18 September 2015

Bila sawan selpie udah mai....

Salam Jumaat yang penuh barokah.......
Bila sawan selpie udah mai, atas jambatan pun jadik ekekekeke.......
Selamat berhujung minggu korang!!

27 comments:

  1. saya tak reti nak selfie tapi anak buah sorang memang dah kena sawan selfie. jadi makcunya pun kadang2 termasuk juga dlm gbr selfie dia

    ReplyDelete
  2. Kat mana ni kat lawa background kampung...

    ReplyDelete
  3. Tak kisahlah...janji kita gembira... :)

    ReplyDelete
  4. Wah berseni sungguh selfie kali ni...walaupun di atas titi.

    ReplyDelete
  5. Cantik view tu hainom..
    Beriya ye pak jilap berselfie..
    Riang ceria semuanya :)

    ReplyDelete
  6. dalam famili akak yg rajin selfie si kak long....akak selalu tumpang sengih je...kikiki....tapi skng ni akak tengok cik boss pon rajin gak selfie....pelik gak la....mungkin krisis pertengahan umur mungkin.....hahaha

    ReplyDelete
  7. Bila sawan selfie tu mai, silalah beri signal Mak oi. Takut Kak Ton nak masuk sini tau. Tapi Kak Ton rasa selalunya kalau banyak gambar pun, gambar terakhir sekali paling nak meroyan dibuatnya! Apa-apa pun asal Mak sekeluarga bahagia, buatlah apa yang Mak suka.

    Hari Jumaat ni komen Kak Ton pendek jerk. Tak mahu berhasad dengki katanya...

    ReplyDelete
  8. ehh bleh seppp bab sawan selfie nie..hahaha..

    ReplyDelete
  9. Smua tabah menanti utk selfie. Bagi kerjasama yg baik.

    Cantik kan? Walau kdg2 org cam tak sabar nk jln marah kena stop kita ajal selfie tp detik2 tu sbnrnya indah bila kita dh abadikan dlm pic

    ReplyDelete
  10. tak apa, gambar untuk menambahkan keceriaan...berada di titian..terbaik ya Nom..happy ja kelihatan

    ReplyDelete
  11. Anak2 Ida la ni xmo selfie dah...dah bujang dah, bila nak selfie je tutup muka huhu..selalu xcukup korum

    ReplyDelete
  12. Apa salahnya sawan selfie..sy pun sejak ada hp baru ni menjadi2 plak sawan selfie..tp simpan sendiri je la malu nk publish gambarnya.hahaha

    ReplyDelete
  13. ceria je gambo ni...lokasi tak penting..jambatan pun ok, asal jgn jamban..eh..hahaaa

    ReplyDelete
  14. Jambatan kayu ker besi tu akak. Jika besi takut pula hilang nanti.

    ReplyDelete
  15. Jambatan parit manalah yg jadi saksi anak-beranak ni:)

    ReplyDelete
  16. Suka tengok keluarga bahgia awak geng..

    ReplyDelete
  17. jammbatan kat mana tu ? muo ke okje ?

    ReplyDelete
  18. pak pun sama naik. ekekekekeke :P

    ReplyDelete
  19. awat paknya jauh sangat ... dah mcm kelopak bunga ... hehehee

    ReplyDelete
  20. Sawan selfie pun jadi entry? Haha.. bagus2.. ni tanda2 bahagia ni.. okla penat mengusik Okje.. lama nau xmengusik kat sini, banyak pulak entry xberkomen rupanya.. amboi.. kemain ya..

    ReplyDelete
  21. Memang dah sawan selpie satu keluarga ni .. hehe

    ReplyDelete
  22. hehe...memang sah kena sawan dah ni
    bukan sorang, habis berjangkit satu family...hehe

    ReplyDelete