Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 5 November 2016

Good Luck adik

Salam Isnin... 

Akhirnya....... sampai jugak masa yang ditunggu tunggu oleh calon SPM 2016. Ni bukan calon aje yang seram, dengan mak mak calon pun seram hokey!.....


Bekfes simple untuk calon SPM! Walaupun cuma roti beli dengan air milo tapi kelebihannya, air tu dibacakan doa oleh ibu dengan penuh kasih sayang tau!......
Jauh berbeza dengan air ni! haha...... 


Good luck adik, ibu sentiasa doakan yang terbaik buat adik. Good luck jugak untuk anak anak geng blogger yang lain, Aby, Kanda Zakie, Mak Chaq, Umialya. Siapa lagi? Moga anak anak kita dapat menjawab pereksa sehabis baik 

Dah mak nak betapa sekejap. Babai!!....



23 comments:

  1. adik mana ni mak? adik mak ke yang nak spm? good luck ya adik.

    ReplyDelete
  2. All the best buat adik...
    Semoga Allah permudahkan, lapangkan dada untuk menjawab dengan tenang dan diberikan ilham di kala kebuntuan :)

    ReplyDelete
  3. All the best, Adik :)
    Semoga dapat menjawab soalan dengan tenang. Biasa dah kalau mak pun seram. Hee

    ReplyDelete
  4. Semoga dipermudahkan Adik untuk menjawab SPM dengan tenang..
    Juga pada anak-anak blogger yg menduduki SPM..
    Semoga mendapat kejayaan yg cemerlang..

    Hainom..
    SERAM hang dah menjelma ye..
    Bertapa lah atas sejadah tu Nom..
    Doa agar anak dipermudahkan menjawabnya..
    Itu lah yang mampu dibuat oleh ibubapa..
    Nak tolong jawapkan tak boleh hehhehehe..

    ReplyDelete
  5. Aamiin, noga dipermudahkanNya..

    Kitapn seram gak ni..

    ReplyDelete
  6. Semoga apa yg diusahakan membuahkan hasil
    Inilah masa utk berdoa dan tawakkal...

    Redha ajelah dinda. Kanda tak kisah apa pun jua hasilnya
    Yg penting biar cemerlang agamanya. Apa lagi anak kita tu perempuan

    ReplyDelete
  7. Good luck adik & kawan2.. moga di terangkan hati untk jawab soalan2 SPM..insyaAllah adik boleh... DOA ibu paling penting...

    ReplyDelete
  8. gud luck adik....rietta thun ni xde anak buah yang amek spm...ada 2 org PT3....ada 4 org UPSR....seram nak nunggu result UPSR ni...

    ReplyDelete
  9. Good luck to Adik and all the best from Auntie PH! When I think about SPM, I pun rasa seram even though that was donkey years ago hah..hah...

    ReplyDelete
  10. good luck Adik! mak jilap pun tenang-tenang sikit..jangan stress mengalahkan tuan punya badan..hehe

    ReplyDelete
  11. Anak makchaq pun ada jugak ambik spm tahun ni..
    Semoga usaha anak2 berhasil.. mak2 berdoa dan berserah

    ReplyDelete
  12. Good luck adik.
    My doa is for u adik.

    ReplyDelete
  13. All the BEST untuk adik, best jawab peksa musim sejuk dingin gini, aircond free bak kata budak-budak sekarang :)
    lagi best kalau mak bekalkan setermos milo panas.. eh! boleh bawak masuk dewan ke.. hihi

    ReplyDelete
  14. Semoga dipermudahkan semuanya.
    Good luck.

    ReplyDelete
  15. In sya Allah kak. Agar semuanya berjalan dengan lancar. Agar anak akak dapat jawab peperiksaan dengan penuh cool

    ReplyDelete
  16. in shaa Allah..
    smoga adik dilapangkan dada utk jwb exam nanti

    ReplyDelete
  17. Good luck buat anak Mak dan Mak juga. Ish, tengok time table pun boleh terasa kecut perutnya walaupun lupa dah bila tahun ambil SPM. Hahaha!

    Oh, air minuman si anak ada doa itu yang berkat! Kalau minum pun sikit dah hilang dahaga. Yang air minuman dua beranak gambar bawah tu, minum banyak kali pun tak hilang dahaga, mesti lupa nak baca doa sebelum minum tu ^_^

    ReplyDelete
  18. All the best buat adik anak2 rakan blogger yang lain

    ReplyDelete
  19. InshaAllah moga dimudahkan urusan adik untuk menjawab soalan peperiksaan.

    ReplyDelete
  20. Pergh!! dasyat betul SPM skrg.. Bukan main banyak kertas nak kena jawab... Sha yg dulu 8 je pun dah separuh nyawa..
    Semoga anak akak mendapat keputusan yang cemerlang.. Aamiin..

    ReplyDelete