Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 19 November 2018

Katanya Anniversary kan

Salam Isnin .....

Dapat surprise daripada anakku yang berada di Lendu...... OK, mak jadi sebak sambil lap air mata tau!.... Mau tak, first time dapat surprise dihari Anniversary gituuu....Nak harap Pak King buat surprise, huh hari pun malam hihihi...


Terima kasih dik!
Sebelum ni memang dah pernah order dengan Fiza Delight ni , brownies dia memang sedap.... puas hatilah. Yelah dah katanya tokey brownies kan, hari hari buat brownies..... nak harap mak buat brownies sedap, huh.... jangan kan sedap, kedut pun belum tentu hahahaha.....




Katanya Anniversary kan......
Begitulah Cinta, hanya sebuah kata tanpa benda, tidak pernah terlihat, hanya terasa.... 
Dapatlah mak seketul jam tangan sebagai tanda cinta selama 23 tahun katanya hihihi.... Terima kasih Pak King! Buat susah susah aje hihihi..... Tak payah nak ustajah sangat kalau bab hadiah hihi....Orang nak bagi, baik ambik, tak ambik rugi hahhaha...

Add capt

Di hari Anniversary, tak kan nak masak kan.... haruslah cuti masak hihi..... Tak kisahlah makan kat mana, makan apa pun, yang penting bride otai tak nak masak hihi.....Makan bertiga tapi order macam nak kenduri. Puyuh blackpapper tu memang tak mampu kitaorang nak habiskan. Terpaksa kena tapau, hari ni tak payah masak lagi dah ada lauk puyuh. Brilliant tak mak hihi....






Permintaan anak dara sudahnya mak dara yang kena settle....


Sekianlah kisah Bride Otai dihari Anniversarynya hihihi....
Sehingga ketemu lagi korang!....



30 comments:

  1. adus..romantiknya..jelesnya.. bila la anak raja nak datang meminang cik nor ni. xsabar nak romantik mcm akak jgk..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puji syukur saya panjatkan kepada Allah yang telah mempertemukan saya dengan Mbah Rawa Gumpala dan melalui bantun pesugihan putih beliau yang sebar 5M inilah yang saya gunakan untuk membuka usahaama ini,makanya saya sengaja memposting pesang sinkat ini biar semua orang tau kalau Mbah Rawa Gumpala bisa membantuh kita mengenai masalah ekonomi dengan bantuan pesugihan putihnya yang tampa tumbal karna saya juga tampa sengaja menemukan postingan orang diinternet jadi saya lansun menhubungi beliau dan dengan senang hati beliau mau membantuh saya,,jadi bagi teman teman yang mempunyai keluhan jangan anda ragu untuk menghubungi beliau di no 085-316-106-111 rasa senang ini tidak bisa diunkapkan dengan kata kata makanya saya menulis pesan ini biar
      Semua orang tau,ini sebuah kisa nyata dari saya dan tidak ada rekayasa sedikit pun yang saya tulis ini,sekali lagi terimah kasih banyak ya Mbah dan insya allah suatu hari nanti saya akan berkunjun ke kediaman Mbah untuk silaturahmi.Wassalam dari saya ibu Sartika dan untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Mbah disini 😃Pesugihan Putih Tanpa Tumbal😃

      Delete
  2. Happy anniversary..ank2 yg bg surprise ye..hehe..tp dpt juga adiah jam tu okla..mkn2 lg..sodap tu

    ReplyDelete
  3. Happy anniversary kak.. Semoga terus bahagia hingga ke Jannah..
    Suprise yang ohsem dari anak..
    Pandai akak budget lauk.. kikiki.. terus siap untuk esoknya ye.. :)

    ReplyDelete
  4. dapat surprise dari anak memang boleh bikin sebakkan mak.

    amboi2 cantik jam tu, secantik si penerimanya tu haa..

    happy anniiversary mak, moga makin sweet mak dan suami, bercinta sampai syurga okeh

    ReplyDelete
  5. Happy Anniversary Hainom...moga kekal bahagia selamanya...aminnn

    ReplyDelete
  6. BROKER TERPERCAYA
    TRADING ONLINE INDONESIA
    PILIHAN TRADER #1
    - Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
    - Sistem Edukasi Professional
    - Trading di peralatan apa pun
    - Ada banyak alat analisis
    - Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
    - Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
    Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
    Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
    Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
    Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

    Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

    ReplyDelete
  7. hepi aniversary akak..wewwittt! semua gambar win la tahun ni, tapi satu macam kurang laa, mana gambar cinderella nya ;)

    ReplyDelete
  8. Selamat ulang tahun hainom OKje🎉🎉

    ReplyDelete
  9. Cantik jam tu, Hainom. Makan pun sedap2. Pak King sayang lah tu....

    ReplyDelete
  10. Hepi anniversary geng.. Mg kebahgiaan milik kalian, aamiin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jap3, biasa ada pic romantik, saya tak nampak @ mata dah rabun. . 🤗🤗🤗

      Delete
    2. Ye la UA..
      Tak Ada pulak gmbr sweet bergula Tu Kan 😍🤗

      Delete
  11. Happy anniversary kak.. Wah.. Syok la dpt jam. Semoga kekal bahagia sampai syurga ye kak..

    ReplyDelete
  12. Happy anniversary kak nom dan suami. Didoakan semoga kekal bahagia selamanya. Cantik haa jam tu. Ada juga simbolik nya tu kan. Timeless relationship gitu.

    ReplyDelete
  13. menariknya pulut mangga tu....tahniah, selamat ulang tahun perkahwinan...sweetnya dak adik tu....

    ReplyDelete
  14. brilliant betul lah mak..dapat jam..dapat cuti masak berganda. haha!
    tahniah tahniah..saya tumpang gembira dan tumpang sebak part anak surprise kan brownies tu...

    ReplyDelete
  15. Tak ada kek pun hadiahnya setiap tahun ada kan.. Alhamdulillah romantik la tu mak jilap oii.. Happy brlated annivesary anak2 pun dah besar mampu dah buat suprise brownies

    ReplyDelete
  16. Barakallahu lakuma fii Khair hainom..
    Moga kekal hingga ke syurga..

    ReplyDelete
  17. Happy anniversary.
    Semoga kekal bahagia selamanya.

    Mana gambar potong kek sambil berlaga pipi tu

    ReplyDelete
  18. happy anniversary mak. semoga bahagia selamanya

    ReplyDelete
  19. happy anniversary.... semoga kekal bahagia hingga ke jannah...

    ReplyDelete
  20. betul betul anniversary ni kak hainom...


    mana tidaknya dengar brownies sedapnya, puyuh lagi, ikan lagi perghhh

    happy anniversary kak...

    ReplyDelete
  21. untungler macam2 dapat.... aniberseri katakan.....

    ReplyDelete
  22. Happy Anniversary HOKje dan husband.
    Amvoiii! kemahen alasan padu tak nak memasak dan buat kerja-kerjaan ya hahahaa...
    Alhamdulillah dah 23 tahun ya, didoakan berbahagia till Jannah.

    ReplyDelete
  23. Happy anniversary Hainom..
    #tilljanah....

    ReplyDelete
  24. Happy anniversary Mak..
    Moga kekal bahagia..aamiin. #tilljannah

    ReplyDelete
  25. wow syoknya makan lg yg best tu.. happy niversary okje

    ReplyDelete