Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 21 November 2012

Bila dah jumpa ex-OFFICEMATE......

Terima Kasih buat  Pengantin Baru ~ dak Kiera Sakura yang jelajah habis entri OKje yang lepas-lepas  semalam!!!  Maklumlah ....   PENGANTIN kan....... busy dan penat basuh periuk belanga  (  betul ke busy pasal ni Kiera?  he..he..  ) sampai tak sempat buka blog. Suka ni mengusik pengantin baru!

Sepetang OKje tak blogwalking.....  terlanjur mengambil keropok yang OKje kirim dengan BFF (Natjalina) yang bercuti ke Terengganu  ( yelah kan.... nak harap Dedeq tolong pos kopok ikan Ganu...... tak taulah bila! Tunggu OKje tumbuh janggut kot! ha..ha.... 2x statement ni keluar ( jangan rasa bersalah ye Deq, nak recordkan kat blog aje! he..he.....)

Dapatlah melepas rindu dengan OFFICEMATE yang telah lama ditinggalkan...... OKje pernah buat entri  pasal benda ni dulu. Kalau rasa nak baca, boleh belek kat  Aku Rindu Kamu !

Dari kiri, Natjalina dan tukang karut...he...he..

Dari kiri, Lela, Nat, Niza dan...... tak yah nak sebut le....
Faham-faham ajelah, bila dah jumpa ex-OFFICEMATE, macam-macamlah cerita keluar. Ada yang dah nak beranak, ada yang tak beranak-beranak.... he...he.... RINDU dengan gurauan korang macam dulu-dulu!   

Alahhh.......... sebahagian officemate sahaja yang dapat OKje snap pix, selebihnya  hanya dapat berjumpa, tapi tak dapat merakamkan kenangan...... ruginya! Nantilah OKje datang lagi!..... Tapi sebenarnya bukan TAK MO datang, takut mengacau korang je!  

Yelahkannnnnn...... korangkan BUSY!!!   



26 comments:

  1. HAHAHA .. NAME D MENTION .. KUIKUI .. AMBOI AKAK .. KUIKUI .. SIB BEK LA AKAK NI BUKAN JENIS YG TUMBUH JGGUT KAN .. KAN DA MINTAK ALAMAT .. HAA .. PAT2 .. NAK POS SKALIK NAN KWAN YG KIRIM KOPOK GAK NI .. HOHO .. NAK X NAK X ? NAK LERR TU .. BAK ALAMAT CEPAT2 ..

    ReplyDelete
  2. bila tak jumpa .. rindu kan... Jauh di mata Dekat di hati... (adam dan hawa)..hihihihi

    ReplyDelete
  3. Pernah duduk sama, guaru sama, meeting sama bila jauh mesti teringat dan rindu. Dah jumpa banyak cerita. Syok sesekali jumpa nie:)

    ReplyDelete
  4. Dedeq.... tak pelah...OKje suka-suka mengena Deq je... kan dah cakap tunggu stok habis...

    Betul tu Izan, jauh dimata dekat di hati tapi la ni dah jarang jugak mereka call!!!

    Betul tu Kakzakie, semalam memang syok betul cuma tak boleh lama tak mo mengacau diaorang!

    ReplyDelete
  5. patut pun x byk entry semalam...rupenye ade projek..mmg best jupe kwn2 sekepala..lg2 masing2 dh ade famili sendiri kan???? byk nk di story mory kan...

    ReplyDelete
  6. mestiii smlm lepas kn rindu kaw2 kan?tbe2 na pla terasa rindu kat smua kawan2 Na...

    okje entry Na smlm tu mmg Na xtatw nk cmmnt ape..sbb Na mmk frust dgn segelintir org yg ade dgn Na..tapi xpe laa Na tetap bersyukur sbb ade org2 yg mcm okje dan blogger2 yg xputus cmmnt kat blog Na(TAK PERNAH KENAL NA TP ALWYS SUPPORT NA)
    tqsmmmmmmm LOVE YOU LOVE YOU

    ReplyDelete
  7. best moment bile jumpa ngan member2 lame...^___^

    ReplyDelete
  8. yelah....memang best.... tp tk leh lama intan..... takut kacau diaorangkan...

    Sabar ajelah Na..... manusia mmg macam macam sifatnya... tak de diaorg, geng bloggers kan ada... tak mo susah hati yeh Na.....

    ReplyDelete
  9. HAHAHA .. OK KAK .. KALO DA ABES STOK TU .. GTAW2 LER .. KUIKUI

    ReplyDelete
  10. sesekali berjumpa kawan2 lama mmg best kan kak..
    tak cukup masa rasanya nak menyembang...hehe :)

    ReplyDelete
  11. sama gak macam zaman sekolahkan< bestnya kalau jumpa kawan2 lama

    ReplyDelete
  12. Betul tu Atie, KY..... melahai-lahai kitaorang semalam!

    ReplyDelete
  13. best kalau dapat jumpa kawan2 lama ni...

    ReplyDelete
  14. haahla akak..fariz busy..skang ni lagila..da keje kat hospital

    ReplyDelete
  15. Oit Fariz.... dah sampai dah he..he...

    ReplyDelete
  16. hehe. mesti banyk gosip2 kan kak. hikhik. best tu bila dah jumpa member-member lama. hehe. boleh suh depa belanja. hikhik

    ReplyDelete
  17. okje bawak anak-anak sekali nk suh belanja pun x sampai hati .....3 tekak tu Ziq..... he...he....

    ReplyDelete
  18. agaknya mcm mana perbandingan posing kt atas tu dgn posing2 ketika umo awal 20han ..
    kt mana bezanya ..
    he..he...

    ReplyDelete
  19. Ha..ha....kalau awal 20an dulu....posing dia dah tentu agresif Aby, 'piece' sana sini....he..he... dah matang la ni....( tak ngaku tua pulak tu....hu..hu...) duk diri macam batang kayu ajelah....

    ReplyDelete
  20. bizi la jugak yang ye cuti tue manfaatkan masa yang ada spend ngn suami tue yg mlas on9 hihihihi... :p

    kira dah lama sgt xjmpe kwn tmpt keja lama. ramai sungguh bila skali bjumpa cerita mcm xckup mlut hihihi

    ReplyDelete
  21. OKje pun sama kalau hari cuti nak on 9 pun segan dan serba salah!!!hu..hu... lagi-lagi Kiera yang duk berjauhan...

    ReplyDelete
  22. alahai sweetnya.... rindu juga kat kawan lama.....

    ReplyDelete