Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 13 January 2014

Blog ZIRAFAH

Salam Isnin......

BLUES bertingkek tingkek ke korang hari ni? Tak payahlah dilayan sangat BLUES tu, kang berjangkit kat mak pulak hehe.....

Bila baca blog orang bercerita pasal entri depa yang mendapat pageview meletop letop, teringin jugak weyh nak tunjuk entri OKje yang mendapat pageview paling gempak ni hehe....... Confirm, Kak Jah gelakkan OKje ni bila tengok pageview yang kata gempak sangat tu cuma seribu lebih je hehe.....

Nak sort tak tau, jenuhlah biji mata tengok atas bawah, atas bawah, tengok satu satu sampai naik loyalah mak dibuatnya.....
Blog Femes vs Blog biasa biasa

Mesin basuh oh Mesin basuh
Diikuti I- City  dan Kamdar tetap menjadi pilihan. Kalau tengok daripada tajuk pun dah tau yang menjadi pilihan readers semuanya entri berkaitan informasi walaupun merapu je lebih isi entri tu sebenarnya hehe.....

Dah katanya Blog ZIRAFAH, haruslah cerita pasal zirafah, pasal anak zirafah pergi kem, pasal bapak zirafah bawak balik pucuk yang mabeles, takkan nak cerita pasal anak TENUK pulakkan haha.....  
Biarlah tak mewah pageview pun weyh, janji geng OKje nan sorang ni setia menjengah ke blog ni dari dulu...... Kang ada pulak orang yang majuk kalau dia tak disebut ni hehe.... Kasi sebutlah kali ni!

Sepatah kata Wirda Amir, kalau rindukan teman bloggers kenalah rajin datang dan komen dalam blog kenkawan.... OKje rindukan kamu! Sat lagi OKje datang....... nak masak dulu!

Korang mampu buat macam ni? hehe.....



56 comments:

  1. muahahaha blog zirafah yer...tak apa yang penting kita dah lama berkawan kan OKje...dari OKje mula2 blogging lagi... I miss you, I love you..muacksss...nanti kita WeChat lagi...ekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Farah....tp Farah sekarang ni suka no tenggelam timbulkan ....huhu

      Delete
  2. Bergantung kepada motif kita nak berblog kan.kalau tuk dpt traffic tinggi mungkin komen tak kesah sgt..kalau nak dpt komen byk2 trafik pun byk jgk ..haruslah zirafah panjat pokok ..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tp tak setanding blog tumbuh tumbuhanlah UAA.......sampai puluh ribu punya pageview hehe....kalau dpt pageview mcm tu zirafah bukan lagi panjat pokok haha

      Delete
  3. ylh geng.. kita setia pd kawan..mana leh x jenguk sehari w/pun tuan rumah asik ngukur jalan ker kerojenya.. ahakkkkkkkkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sayang hang ketat ketat hehe....nk buat macamana geng....dah habbit hehe

      Delete
  4. 1stly harus bangga nama Kak Jah di mensi kat entry ni. hahahaha.
    Leh nak gelakkan apa je.. mana ada gelakkan pun.. blog Cik Jah lagi ciput okeh.. follower pun tak seramai blog Zirafah ni.. me is malu tau.. hehehe
    apa2 pun janji kita dapat memanjangkan silaturrahim wpun dialam maya ajosss ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Kak Jah....me is suka tau kengkawan happy hehe...

      Delete
  5. Tajuk entri buat akak teruja nak baca Hainom... oklah tu banyaknya pageview tu... :)

    ReplyDelete
  6. wahhh boleh tahan ni Okje......hehe

    ReplyDelete
  7. Mak Zirafah ni memang over. Ambil gambar pun over-over gitu. Dahlah leher tu lonjong semacam (confirmed dia tak mention nama kita lagi dalam blog dia...) Yalahkan OKje, kita ni emak budak. Kalau cerita pun asyik-asyik cerita pasal anak dan bapaknya (kadang-kadang emaknya juga) Kalau saya, memanglah taknak tunjuk pageview. Bukan saya aje meraung, orang lain pun meraung sama tengok pageview paling gempak saya nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...suka buat lawak betul geng sekampung ni ! Ke awak tak mo ngaku kita sekampung! Huhu....
      Bab yg tu bukan kadang kadang cite pasal maknya.....almost setiap entri....anak dan paknya pulak yg kadang kadang hehe....

      Delete
    2. Confirmed OKje kita memang tak sekampung :) MD dari BP, OKje dari Muo...mana ada sekampung....huhuhu....Tapi bolehlah jadi geng sekampung gak sebab boleh tahan mulutnya dua-dua...keh3x

      Delete
  8. caner jirapah nk turun tu???xgayat ke..hehe..
    nk melawat sume page yg Okje bg tu la...

    ReplyDelete
  9. uishhhh.. kira gempak dh tuh view n3 sampai seribu.. zura punye view x sampai 100 pon tau~
    kira femes dah tu blog Okjer. lepas nih konfem lagi femes~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang seribu cuma tu satu je Zura haha.....

      Delete
  10. motif zirafah panjat pokok hahahhaa :P
    boleh tahan la kalau view dah boleh lebih smpai seribu lebih camtu.. tolong kasi tunjuk ajar sket :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak de motif TT...suka suka hehe.....
      Kena bagi tajuk org yg selalu cari TT...la ni cuba buh tajuk KANGKUNG....hehe

      Delete
  11. SB suka dengan entry mesin basuh tu wahai OKje..huehuehueee..

    ReplyDelete
  12. ahahha.. bayk juga page view nya tu Kak...syukur lah kan, ada gak yg jenguk blog kite...
    ya ampun! terkejut den tgk zirafah tu...hahahaha

    ReplyDelete
  13. tanjat den tgk zirafah tu panjat pokok..haha

    ReplyDelete
  14. uhukkk..uhuk...sampai 1k tu pageview nye..cik tak penah2 lagi sampai 1k..
    lawak betoi lah zirafa tu...teringat kat kwangsoo(runnung man) yang di gelar zirafa...haha

    #pssstt..nak majok lah..name tak di sebut.. T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Angry Bird suka layan Running man..... jangan majuk cuibit pipi kang!

      Delete
  15. Zirafah comei ada corak2 kat badan korang hado...ehehehe...

    Aina ni ciput je pageviewnya...tapi nak tengok jugak jap lah...ahahhaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali tengok..tanjat......puluh ribu rupanya! Hehe

      Delete
  16. zirafah ke, tenuk ke… saya memang suka singgah sini… even kadang2 tak sempat tinggal komen…. touch and go gitu…. hihihhi
    Okje, dulu saya suka buat macam zirafah tu… skrang beri peluang kat Aisyah pulak… hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan awak je suka Bijen.....okje pun suka manjat mcm zirafah tu...panjat pokok jambu batu sebelah rumah haha

      Delete
  17. wow !! OKje tajuk n3 debommm tu..wat ceq terhuja nak pi terjah tau ! :)
    comel jer zirapah tu manjat hehe..
    pageview aq ciput jerr..kira ok lah tu 4 angka weyy :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jirapah mmg comel weyh...leher panjang!hehe....

      Delete
  18. boleh tahan..blog zirafah pun tp pageview dah beribu...

    ReplyDelete
  19. Comei betul tgk zirafah posing

    ReplyDelete
  20. Zirafah glamour! Hanya satu didunia....Berbanggalah! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan zirafah je tau 1 dlm seribu.....Aaron Aziz pun sama haha...

      Delete
  21. wah..gempak tu...blog zirafah glamer...pageview ribu2 gitu! alamak eden tak mampu nak posing gitu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tj kasi training dari sekarang...insyaallah satu hari nanti bole posing gitu hehe

      Delete
  22. daebak kak okje! pv saya nak smpai 1000 dlm mimpilah.. haha!
    itu zirafah betul ke zirafah photoshop?

    ReplyDelete
  23. setia ketawa dan berguling3 kat sini kan. hehe

    ReplyDelete
  24. wahh, agak banyak juga pageview tuhh, saya pun xsampai ke sana lagi hehehe.

    noted* kak okje , saya baru nak aktif berblog balik. sary lama xsinggah. hehe

    ReplyDelete
  25. salam hainom ..
    lucu tengok gambar tu ..
    zirafah pun boleh memanjat juga yer ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan disangka leher panjang dan kaki kurus tak boleh sampai pucuk Aby hehe...

      Delete
  26. So cute...Salam Maulidul Rasul 1435 Hijrah OKje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Maulidur Rasul tuk awak jugak Raudzah...

      Delete
  27. kire meletop gak la tu., tahniah2
    errrr., pe la yg natang tu buat tnggi.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak eksyen ngan awaklah Zuhdi....awak boleh? Hehe...

      Delete
  28. zirafah pon zirafah la.
    apa la yg dibuatnya tu. hihi.
    saje je tau..

    akak, spirulina gamat emas tu mmg sedap. baik utk yg ada gastrik dn luka dalaman.
    rasa black currant gitew

    ReplyDelete
  29. Amboi..boleh tahan pageview dia... patutla glamer blog ni...ada kawan saya bagitahu fia tahu pasal blog saya sebab dia baca blog Okje... kejut saya tau.. yang entry pasal baju kelawar tu.. bila dilink, dia tgk dia kenal rupanya.. haha... hebatkan tu blog Okje?

    ReplyDelete
  30. Ahah... Hilang stress.tgk.zirafah tu...

    ReplyDelete
  31. baca sambil senyum tahan gelak...hehe ade2 jer ok jer ni tau...await zirafah tu mencanak bergantung kak pokok tuh...takut nengok rimau ker haper tuh hahaha..
    tabikla kemain makan ribu pageviewnyer...

    ReplyDelete
  32. wahhh trafik bertingkek tingkek tu mama zirr... hahahhaha... x menahan betol... seksi apa mama zir yg panjat pokok tu.. opsss..! ;p

    ReplyDelete
  33. Rugi betoi teman...siaran terlewat kat sini...tkpe,janji teman dtg...slm rindu...huhuhu....

    ReplyDelete