Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 7 March 2014

Geng Kitty Kat

Salam sayang di hari Jumaat......

Ingat nak publish sebelum pergi sapedek tadi, tapi sudahnya sampai tengahari ........hehe
Psst...... beb, hari ni Geng Kitty Kat bersidang sambil minum minum..... Pakai duit laki tu dah tentu, apa lagi! haha.....


Masa OKje merempit keliling taman dengan TLBD semalam, sempat bersembang dengan Geng Kitty Kat ni, ( kitaorang memang dah lama tak jumpa walaupun setaman, jumpa pun berselisih kereta masa ambik anak anak sekolah ). Memasing macam pengantin baru gamaknya, entah apa yg dibelek memasing agaknya, asyik duk dalam rumah je hari hari hehe... So tulah terjadinya bersidang bersama hari ni.

Bukan jauh pun gerai yang jadi pilihan, sebelah taman je..... katanya gerai tu ada macam macam....mee rebus, ubi rebus, roti canai.....haih ni yang nak menerai ni.....
Sebelum pergi haruslah inform Papa Zir...... katanya ISTERI METALLIC sepatah kata Ummiros hehe.....

Macam comel tak nama Kitty Kat tu....... mih ...mih...mih...
Nama biar comel walaupun ahlinya, masyaallah!! dah Kilauan Emas hehe.....
Jangan main main ....tu nama yang my MIL bagi kat Wak Sendur tau! Pertama kali MIL panggil nama tu kat Wak Sendur, kami anak beranak saling berpandangan.... hehe.... Maklum le macam macam nama dah ada dalam kepala kitaorang!

Tapi untuk tidak menghampakan ...... Kitty Kat pun Kitty Katlah..... comel jugak!
Melekatlah nama tu kat Wak Sendur yang dah hilang tu! Manalah ko pergi Wak Sendur! Kesian adik TLBD mencari merata!

Dah Si Kitty  hilang, sudahnya Kitty Kat jadi nama Geng Melahai dalam WA pulaklah!
Itu sajalah laporan untuk hari ini...... Sekian terima kasih...hehe.......

imagesbuddy

30 comments:

  1. x berapa fhm cita ni..
    x ikut perkembangan sgt ni..

    ReplyDelete
  2. hehe....makan Kit Kat pun sedapp ni..;p

    ReplyDelete
  3. Sis, TLBD ni apa full nya? Puas dok memikir ni ☺

    ReplyDelete
  4. best laa ade group kitty kat.. hihi

    ReplyDelete
  5. mujur saya mudah faham akak,mih3
    comey tahi lalat sweet bawah dagu tu
    nama grup tu teringat kat mia anak izan
    kaklong kawasan perak la ni,
    saya kaklong kawasan pahang serantau :)

    ReplyDelete
  6. Wahhhh.. bersidang kat cafe lah hari nih.
    makan ape kat cafe tuh??

    Kitty Kat.. best jugak nama tuh OKjer~ hehhe

    ReplyDelete
  7. Next entry bolehla tayang ahli2 kitty kat...hee

    ReplyDelete
  8. nama cute2 tu penting...walaupun ahli2nya dah KE... :)

    ReplyDelete
  9. Walla wey, nama geng dia mengancam gitu. Kalau tak tengok ahli, memang confirm orang fikir macam Wondergirls aje (Eh, Wondergirls pun best gak OKje buat nama kumpulan!) Bila dah tengok barulah nampak mengerlip-ngerlip kilauan emasnya.... di tangan ler!

    ReplyDelete
  10. Boleh tahan juga nama geng tu Kak..geng Kitty Kat..haha.. ahli2 nya mesti ayu2 mcm akak..hihi..puji ikhlas tau....
    kekadang dgn jiran pun susah nak jumpa kan...sama lah atie, seminggu skali dpt lah sembang dgn jiran2... huhu..selalu balik kerja terus masuk rumah tak keluar2....:)

    ReplyDelete
  11. ahli kitty kat yang comel2 gitu..jiran SB ada tapi tak da..hehee..apakah??..duk sebelah, rumah ada tapi rumah kebun je..yang duk depan rumah SB, busy memanjang..malam je baru ada orangnya..

    ReplyDelete
  12. meoooowwwwwwwwwwww hehehehhee..
    suwiiit nama geng kitty kat....
    fav food mesti kit kat kannn *wink*

    ReplyDelete
  13. selamat petang drop here
    pagi tadi bz sangat

    ReplyDelete
  14. hehe...penat saya ketawa banyak cite okje ni tau
    kitty kat pun kitty kat lah =)

    ReplyDelete
  15. wahhh..
    nama geng kitty tu..
    ni semua cute2 belaka la kan..hehe

    happy weekend okje..

    ReplyDelete
  16. comel jek name geng ni kak hahaha, beslah dpt lepak same2 cmni smbil mkn mi rebus=)

    ReplyDelete
  17. Chit chat dengan geng kitty kat, happy weekend:)

    ReplyDelete
  18. Wah...hebat ni. .geng kitty kat hihi.seksli sekala minum2 n mkn2 n sembang2 santai gitu ye

    ReplyDelete
  19. hamboiii...kakkkk kemain khelasssss name geng tu...hahahhaaa
    wak sendur engah cari boipreng kut...hahhahha

    ReplyDelete
  20. Sebaiknya kena ada geng melahai macam ini dinda. Susah-senang jiran-teman melahai inilah yg dtg dulu sebab saudara-mara kita bukan dekat kan...

    ps: kanda lepas ini akan buat N3 anjuran kawan blogger nak tag dinda tau.. luangkan masa buat GA boleh tambah teman. Teman melahai dah ramai, teman blogger nak juga kan..kan..:)

    ReplyDelete
  21. hehe..bestnya ada gang Kitty Cat, comel je bunyinya. Seronok kan sekal-sekala keluar dengan kawan-kawan, menjalin ukhwah, melapang fikiran. Moga semuanya Hihi..sama-sama metallic lah kita ni ye Okje.

    ReplyDelete
  22. meow weow geng kitty cat singgah ngeteh ni sambil melahai gitew hehe..
    adoi mak jauh beno ghasenyer..nak jugak join mengeow kat geng kitty cat ni..best dapat borak2 melapang kan pikiran yg dok berserabut ngadap dapoq jer hehe..

    ReplyDelete
  23. Yang Best tu sekali sekala jumpa dgn geng, ada makan2 pulak tu. Saya nak join juga tapi geng taman ni selalu buat masa nak maghrib, saya lak masa tu baru nk balik.. biarla demo ingat kawe sombong..

    ReplyDelete
  24. geng kitty kat?apakah...mmg comel la nama.sesuai dengan ahli2nya.haha...bagus ada geng makan cenggini..walau tak selalu jumpa,sesekali jumpa mengiau juga ye kitty katnya.hehe

    ReplyDelete
  25. comelnya nama group.. hehhee.. mesti byk gosip2 kan

    ReplyDelete
  26. kitty kat pon kitty kat jjnji sedap didengar.hihi

    ReplyDelete
  27. Baca entry ni banyak kali nak bagi faham okje..tapi tak faham juga..agaknya entry ni untuk geng Kittey Kat aje kot..he..he

    ReplyDelete